Aldrig ge upp!

Ni har ju följt mina med- och motgångar i motionskategorin här på bloggen... det sista försöket att cykla 1000 km på 3 månader, eller rentav 4, lyckades ju inte särskilt bra.

Men nu är det dags igen! Jag har nu ett nytt mål att leva upp till. Jag tänkte cykla 2000 km fram tills Tjejvättern den 11 juni som jag anmälde mig till igår. Jag tycker egentligen att 1000 km på 3 månader är rimligt och sista tiden innan loppet ska jag säkert lägga på en extra rem. Risken är väl bara att jag inte håller stilen nu i vinterväglaget... men jag börjar idag med att peta in 24 km - 18 för idag och 6 för i förrgår.

Visst är det en vacker vårig ticker?Jag ska bara hitta stället där man klistrar in den i på bloggens framsida också (dumt av mig att ta bort den förra innan jag hade den nya klar...)

Edit: Jag tänker visa upp tickern en gång i veckan i stället för att ha den på bloggens startsida. Men det funkar ju så att tickern kommer att uppdateras överallt den används, så den som är nyfiken kan spana in den här eller något annat inlägg där den används. Idag fick jag in 15,5 km till men i morgon blir det bilen.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Nytt år, nya mål! Det verkar bra tycker jag och tickern är jättefin! Jag börjar genast längta efter tulpaner! Bra start på cyklandet! Kram.

2011-01-04 @ 12:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0