19 veckor och 1728 km kvarVeckan har bjudit på 75 km cykling och det är något mindre än jag hade önskat, men jag är rätt nöjd med att 42 av kilometrarna cyklades igår. Lite öm i låren idag, då.

Trevligt nog har ytterligare en LC-tjej sällat sig till vår lilla Tjejvätterngrupp; Anna, och det var hon och jag som cyklade "vanliga rundan" igår (Djupadal-Bunkeflostrand-Lernacken-Sibbarp-Ribban-V Hamnen-Djupadal) om 28 km. Dock, Victoria, hade du rätt som fick oss att hoppa över Lernacken för 2 veckor sen - fortfarande igår var det en hel del hård och gropig svårcyklad snö där och på vägen ner till Sibbarp.

Nästa vecka blir det svårt att hinna med cykling - Peter har övertid inplanerat varje dag så jag får ta logistiken med barnens aktiviteter, och dessutom har jag några arrangemang utöver det vanliga som kräver bilkörning. Och min cykel är på service. Nåja, jag tycker att det är riktigt skönt att cykla och det kommer bara att bli bättre och bättre nu - mera solljus, färre minusgrader och trevligare utflyktsmål!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja, ge oss vår och ljusa kvällar så att vi kan cykla mer! Och ta ett dopp mitt i rundan.

2011-02-01 @ 12:57:23
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0