Wellness week

Nu är det mindre än en timme kvar tills jag ska köra make och de två kvarvarande barnen till flygplatsen. Den äldsta dottern är redan på plats i Trysil. Alla fyra ska ägna sig åt skidåkning en vecka.

Först tyckte jag att det var ganska trist att alla skulle iväg, men jag har allt mer vant mig vid, och börjat gilla tanken. Jag tror inte att jag någonsin varit ensam en vecka, åtminstone inte sen Peter åkte på kurs med revisionsbyrån i början av 90-talet. Då bodde vi i lägenhet.

Vanligtvis är det ett himla hallå här hemma, och krav på måltider, skjutsningar etc, men naturligtvis också en massa trevligt sällskap.

För att inte låta som en hjärtlös mor och hustru kallar jag inte detta för "sköna familjefria veckan" utan för Wellness week. Jag har planerat in en massa eftersatta sköna aktiviteter. Risken finns att jag mot slutet av veckan börja klaga och längta, men det känns avlägset just nu...


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Eftersom du VET att alla har det bra där de är, kommer det att gå så bra så och du kommer bara att ha det riktigt skönt! Kram.

2011-02-21 @ 01:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0