Wellness week - söndag kväll

Dags att nyttja familjefria veckan till max! Jag har som sagt många planer och jag kommer nog att dela med mig av det mesta här.

Jag startade direkt när jag kom hem från Kastrup där jag släppt av med familjen med att fundera ut god mat att äta medan de andra är borta; företrädesvis sådant som de andra inte gillar. Peter tål t ex inte lukten (eller smaken) av blomkål. Så den här fina rätten är redan given:Blomkålsgratäng med knaprigt bacon från Buffé

Inköpslista snart färdigskriven; ska bara lista ut vilken dag jag kan ha tid att handla på...

Idag blev det fredagsrester: varmrökt lax och laxromsås blandat med hackat kokt ägg. Smaskens!

Efter det ett långt skumbad med tända ljus i fönstret. Sen nästan lite stressigt att bänka sig till Solsidan (som jag för all del brukar se med Julia och Kata om Malin bara hunnit somna, eller på TV4 Play direkt efter utsändning. Peter brukar ha hockey så dags). Ovanligt jobbigt avsnitt! Men blev inspirerad att rensa bort några kontakter från mobiltelefonen åtminstone.

Till sist Kommissarie Zen, den nya kortserien, gillar italienska deckare (Montalbano!), blev besviken när den var på engelska.

Får hellre lägga mig och läsa lite.

Ah, ser på Katas blogg att de är framme i lägenheten + att de fått internet att rocka (hon har med sin minidator förstås). Bra, då kan man räkna med täta rapporter! Julle har messat om sol, finfina backar och lätt förfrunsa tår från sitt håll (Trysil).


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Så skönt och bra allt verkar! Jag gillar också blomkålslåda. Räknar med mycket bloggande nu när du är hemma själv :) .

2011-02-21 @ 01:10:37
Postat av: fru C

Jag såg halva Zen igår och har sparat resten till i kväll. Jag gillade den fast det påminde om brittiska Wallanderfilmerna.

2011-02-21 @ 19:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0