Wellness week - nattuggla

Ojoj, nu ligger jag rejält back på blogguppdaterandet. Det får gå i all hast! Och jag som gått och lagt mig tidigt varje kväll och sovit länge varje morgon är nu lite sent på det.

Igår: en jättetrevlig och god middag som recenseras utmärkt av Victoria. Redan idag har jag köpt samma choklad + lakritspulver på Chokladfabriken (ja, en påse lakritspulver till dig också, Marie C), så snart är det jag som apar efter!

Sedan idag, fick sova till 07 innan jag masade mig upp och så småningom till jobbet. Sen en snabb men oj så effektivshoppingtur på stan (typ 10 laxar extra landade på kontot idag = resultatlön, så det var ju läge att spendera!) innan träff för bio med Pernilla och Anna. Vi såg Sarahs nyckel; fasansfull men otroligt bra. Många av mina egna mardrömmar visades på bioduken, men verkligen välspelat, och en påminnelse om att göra upp om det förflutna medan tid är.

Efteråt kom tjejerna med hit och åt ost och drack vin.

Nu, snart, sova lite, innan tur 2 av 3 till Kastrup på en vecka (utan att själv få åka någonstans). I morgon är det föräldrarna som ska avlämnas för solresa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0