Wellness week - måndag

Det där med välmående är konstigt! Man kan må så bra av att plåga sig lite. Idag stod det Kallis på schemat; jag cyklade dit och mötte ganska stelfrusen Victoria, Ulrika och Mona. Bastun var härligt skön, bryggan var isande kall (riktiga bryggan var avstängd så man fick bada där inne i "bassängen"), stegen var läskigt läskigt hal och lilla vaken, tja, inte direkt inbjudande. Men efteråt kunde man stå på bryggan utan en tråd på kroppen, utan att frysa, en liten stund.

Pålitliga Victoria har fotat. (förvänta er dock inga nakenbilder)

Och på tal om foton... även Katarina har fotat. Först när jag gick in på hennes blogg trodde jag att det var lånade reklambilder, ända tills jag såg de bekanta ansiktena...

Nu, tagit på mig fleecen, druckit kaffe och ätit lite. Se på tv eller krypa upp med en bok? Känns nästan som att boken vinner.

Ni märker att jobbet inte tar så stor plats i wellness week.

Popularitets- eller medömkanspoäng? Antal nobbade middagserbjudandanden: 3 (fast kanske kryper jag till korset och bjuder in mig senare i veckan, vem vet)

Kommentarer
Postat av: Victoria

...förvänta er inga proffsbilder som på den andra länkningen bara (snygg mössa på Peter!), iPhonekamera i mörker är verkligen ingen höjdare.

2011-02-21 @ 20:36:34
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag hade också verkligen valt en kväll själv hemma först, bara för att verkligen känna lugnet och skillnaden mot vanliga fall. Pulsen som går ner, tystnaden. Härligt! Vad läste du? Skönt att höra att de andra har det så bra. Otroligt fina bilder!

2011-02-22 @ 01:47:27
Postat av: annsoh

Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för

Även se bilder och fotografering och mode o sminkning i en

blogg och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!?

kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av

Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!och glöm in bloglovin ;)

2011-02-22 @ 02:18:10
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Karin Själv

Jag tyckte att det var fint att du förevigade vaken oavsett vad, Victoria. Jodå, Peter är trogen sitt lag och är stolt över det! Det är kul att ha MFF-kläder utomlands - ibland ger sig andra supporters till känna; ibland börjar killar i barer etc snacka fotboll.Jag läste ca 5 sidor av Marian Keyes tegelsten, Ingrid, innan ögonlocken envisades med att falla över ögonen. Det är faktiskt ett problem att ligga och läsa så tjocka böcker, man blir trött i armarna också.

2011-02-22 @ 07:29:02
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Li

Din wellness-vecka kan fortsätta med att du svarar på två historiska quiz på min blogg =)

http://li-amadeus.blogspot.com/2011/02/allt-om-historia-quiz.html

Kram Li

2011-02-22 @ 21:34:31
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag det är verkligen jobbigt med supertunga böcker när man ska sova :) . Hoppas att du kommit vidare i boken senare under veckan?

Frågesporten hos Li var SVÅR! Bra att börja morgonen med det?!

Håller med om det du skriver med MFF-kläder utomlands, det är kul att ha något hemifrån som kan fånga uppmärksamheten hos igenkännare. Vi borde ha stora LC-tröjor :) , ha ha.

2011-02-25 @ 09:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0