Lång dags färd mot natt

Nåja, det är faktiskt bara kväll ännu...

Idag, när jag gick från jobbet halv fem, "skojade" jag med en kollega och sa: "Sådärja, dags att gå till det riktiga jobbet." Ha, ha, ha.

Trots att jag fixat med backup på alla möjliga håll blev det lite svettigt.

Farmor hämtade Malin 15.30. På väg därifrån hämtade hon Kata hemma och släppte henne hos frisören. Efter klippningen travade Katarina hem till farmor och farfar.

Jag hämtade barnen där 16.45. Rött ljus i alla tänkbara korsningar. Katarina var missnöjd med sin klippning. Ringde Julia från bilen och bad henne duka och sätta på ugnen.

Lagade mat och såg till att barnen åt upp.

Lämnade Kata på träning 17.45, hade Malin med i bilen, släppte av henne hos mormor.

Körde hem och hämtade Julia och körde med henne till Staffanstorp för utbytesstudentsintervju. Kolsvart ute, regn, dålig avskrift på vägbeskrivningen, utryckningsfordon som prejade ut mig på vägrenen. Julia kompenserade mitt bristfälliga lokalsinne med sin iPhone-gps.

Mormor hämtade Kata 18.50, med Malin i bilen, körde hit med dem och bjöd dem på pannkakor. Hon läste för Malin och lade henne, samt tröstade Kata som fick utbrott över sitt klippta hår.

Hemma med Julia strax innan 21, pratade en kort stund med min mor, såg sedan ett avsnitt av Private Practice. Peter kom också hem från jobbet vid den tiden, han gick sedan och provianterade på Konsum.

Nu, väntar på att tvätten ska gå klart så att denna dag får vara slut, så att jag kan få gå till jobbet och vila upp mig igen.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jösses vilken kväll!!! Tur att inte alla är så. Hur gick det på intervjun för Julia? Var Katas hår så illa som hon tyckte själv? Skönt att ha en mormor som kan rycka in!

2011-02-03 @ 09:09:44
Postat av: Li

När jag får barn ska jag se till att de åker konståkning så behöver jag kanske inte skjutsa dem land och rike runt. Å andra sidan, stannar jag i Leksand så lär jag få skjutsa i alla fall, här finns inte alltför mycket för ungdomar att göra när det inte är isträning ;)

Var på blixtvisit i ishallen i tisdags kväll, berättade Katarina det? Jag ville i alla fall att hon skulle hälsa =)

2011-02-03 @ 11:07:19
URL: http://li-amadeus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0