Förblindad av kärlek

Det finns ingen egobooster som går upp mot att ha barn!

Jag blev magsjuk i natt och har haft feber och frossa hela dagen - tog nu 2 alvedon och känner mig som "ny" (vet att det är övergående) och åt dessutom första maten för dagen - sällan har väl en rostad ostmacka smakat så bra?

Hur som - jag håller mig såklart undan för familjen och Malin som är mycket fysisk av sig tycker att det är jobbigt. Hon har ändå uppvaktat mig med teckningar och annat. Hon får bara stå på tröskeln till sovrummet och när hon hoppade in ändå, sa jag "Men Malin, håll dig utanför så att inte du blir smittad! Du vill väl inte få jätteont i magen och feber?" Hon svarar då "Nej, jag vill ju helst inte bli sjuk, men om jag hade blivit det, kunde vi ju vara det tillsammans!"

Nu till föblindningen: Jag ser verkligen förskräcklig ut med håret i feta stripor, glansiga ögon och blossande kinder - stort behov av ett bad som jag dock sparar tills i morgon. Över pyjamasen har jag en noppig gammal fleecetröja. Malin lägger huvudet på sned och säger ömt: "Mamma, du är FÖR gullig! När du inte vill ha den fleecen, kan jag få den då?"

Kommentarer
Postat av: Victoria

Blä, hoppas att du mår bra nu igen!

2011-02-10 @ 22:53:41
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Helt underbart!!! Just i den åldern är barnen ganska generösa med sådana där plötsliga kärleksförklaringar när de är på rätt humör och det är LJUVLIGT för en förälder att få höra. Gulliga Malin!

Vår Malin har varit hemma från skolan två dagar denna vecka och igår låg hon länge i våra sängar och sa plötsligt "Vem ska ha era sängar efter er? Det är de skönaste sängarna som finns!" Jag undrade om det var en omskrivning för att få ligga där så länge som möjligt, fy så fult av mig att ha sådana baktankar..., men sa att jag inte tyckte de var så märkvärdiga och när vi inte vill ha dem längre vill nog ingen annan heller ha dem. "Då ska jag ha dem" sa Malin med eftertryck :) .

2011-02-11 @ 11:05:34
Postat av: Ingrid

NATURLIGTVIS menade jag också att skriva STACKARS dig, hoppas att du är mycket bättre nu!! Magsjuka är vidrigt, men går över och då känner man sig extra lycklig över att vara frisk! KRAM.

2011-02-11 @ 11:06:38
Postat av: Madde

Usch, värsta sjukdomen man kan få, min värsta fasa men det vet du ju. Jag lider med dig och jag hoppas du kryar snabbt på dig och att de andra slipper bli smittade.

Fast det var väldigt gulligt av Malin, det är kärlek det <3Kram

2011-02-11 @ 19:16:14
URL: http://ludvigonorablogspot.com
Postat av: Karin Själv

Aw, Madde, jag tänker alltid på dig när jag klagar över någon sjukdom... och vet att jag har fantastisk tur som bara blev lite magsjuk. Men tack för sympatin, iaf!

2011-02-11 @ 19:40:32
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0