Bokrea
Kunde ju inte hålla mig fast jag har utfärdat köpförbud tills jag har plöjt lite fler av böckerna som ligger olästa. Lite måste man ju handla ändå när det är bokrea! Och allt var inte till mig själv heller. Jag gillar verkligen Adlibris så det är de som får leverera även denna gång. Har lite dåligt samvete mot fysiska bokhandeln men lägre pris och större bekvämlighet får styra.

Så, leveransen jag väntar på innehåller:


Spill: en damroman av Sigrid Combüchen - har fått så mycket fin kritik och Augustpriset dessutom! 79 kr!

Paganinikontraktet av Lars Kepler - läste Hypnotisören med behållning och ser fram emot denna också. 79 kr.

Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist - som MP3. Ja, hans böcker är udda och märkliga och stundtals obegripliga men så fängslande och tankeväckande! Tack för att det finns författare som inte liknar någon annan! Och som själv läser in sina böcker med en speciell och suggestiv stämma. 99 kr.

Jag måste berätta av Magda Eggens. När 13-åringen ber att få läsa en sann berättelse om förintelsen kan man inte säga nej! 49 kr.

Ängelns lek av Carlos Ruiz Zafon - jag tyckte att Vindens skugga var fantastisk och hoppas på ytterligare njutning. 69 kr.

Galoppmysteriet av Martin Widlund - Malin gillar dessa böcker! Köpte Skolmysteriet + några pysselböcker i samma serie också. 49 kr.

Och när jag ändå var i farten kollade jag igenom min Vill läsa-lista på Boktipset, där jag haft god hjälp av Boktokigs recensioner. Vissa böcker fanns i pocket, och jag gillar att omväxlande läsa pocket och inbundet.

Flickan med glasfötter av Ali Shaw - verkar ovanlig men intressant!

Jag finns av Maja-Maria Henriksson - Katas önskning om en tjej som reser sig ur mobbingen.

Medicinen av Hans Koppel - har ni läst Vi i villa? Så underhållande och helt annorlunda i stilen!

Frestad av P C Cast - Katarina läser den här serien. Inte på rea, dock. 99 kr.

Tills dess din vrede upphör av Åsa Larsson - har läst flera av hennes böcker och de är ofta väldigt fängslande och spännande - bra deckare helt enkelt.
Publicerar i Lästa böcker trots att de inte är det än... men om jag eller någon annan vill gå tillbaka och kolla efter reaböckerna är det nog den kategorin man söker i?


Kommentarer
Postat av: Ingrid

OJ vilken bra laddning böcker du fixade! Många härliga lästimmar väntar för hela familjen!

2011-02-26 @ 23:44:17
Postat av: Boktokig

Tack för hänvisningen. Vad gulligt av dig!Jag är också sugen på Ängelns lek. Jag hann inte läsa den när jag lånade den på biblioteket och sedan dess har det inte blivit av.

2011-02-27 @ 12:46:42
URL: http://boktokig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0