Alla hjärtans dag

Visst, firandet av alla hjärtans dag är kommersiellt trams och den som inte blir firad eller är ensam känner sig ensammare än någonsin... men ändå - jag står för att jag tycker att det är bra att fira kärlek!

Såhär var det hemma hos oss i morse - lite presenter utspridda på köksbordet:Som alltid är det jag som står för det mesta av uppvaktandet, men med åren har jag blivit allt mer för "Det är saligare att giva än att taga". Jag tycker faktiskt att det är roligast när de andra blir glada.

Malin fick inte öppna sin förrän hon hade ätit sin macka (det gick nu marginellt fortare än vanligt). I hennes låg ett halsband som jag hade köpt åt mig själv men som passar bättre på en flickhals, och Malin ÄLSKAR örhängena och ringen i samma serie (som jag behåller för mig själv). Symobliskt nog är det papegojor på, till en som tjattrar non stop.

Julia och Katarina fick dofter från Body Shop - White Musk resp. Vanilla. Endast Kata var vaken men blev glad. Detta är Julias:

white musk

Peter fick en varm funktionströja som kanske passar i skidbacken nästa vecka. Röd och fin, dagen till ära!Samme Peter firar kvällen med jobbaktivitet som avslutas med hockeymatch på Arenan.

Roligast var diskussionen om Alla hjärtans dagspresenter vid lunchbordet där jag som enda kvinna placerades i facket kravställare med orimliga förväntningar, rare D som den som förstör för alla andra (män) genom att ha placerat en chokladask på hustruns huvudkudde (de sågs inte i morse då hon jobbat natt, så hon skulle mötas av uppvaktningen när hon kom hem) och arga arga E som inte ville ställa upp på presenthysterin, ändå hade hans sambo köpt något idiotiskt till honom. Vadå, undrade vi? "Jag vet inte, jag hann inte öppna det!" Men han var säker på att det var något idiotiskt i alla fall. Vi rådde honom att hålla tand för tunga när han kom hem.

Och jag då, jag fick minsann en present ändå av Malin på eftermiddagen! Ett handsytt filthjärta  Med påklistrade klistermärken)!
Kommentarer
Postat av: Ingrid

ÅH vad mysigt och trevligt! Jag håller med, det finns ingen anledning att hålla tillbaka på firandet om man har lust! ROLIGT att läsa om jobbdiskussionen :) ! Malins hjärta var urfint! Åh dessa ljuvliga minstingars kärleksförklaringar, såklart att man smälter.

När jag såg stortjejernas presenter kom jag på att jag aldrig hörde vad ni tyckte om Body Shops adventskalender. Var tjejerna nöjda?

2011-02-14 @ 22:37:07
Postat av: Victoria

Så mycket roligare när man vet vilka de där personerna på jobbet är :-)

2011-02-15 @ 08:49:34
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0