Summera 2011

Såhär på årets sista dag är det svårt att inte reflektera över året som gått. För mig har det varit ett händelsrikt år med många riktigt bra och minnesvärda upplevelser. Tjuvkikar i blogginlägg och fastnade genast på summering av 2010 inkl förhoppningar om 2011.

Från början av året minns jag mest all snön! Jag njöt av den, men blev till slut rejält trött på den! Jag var mycket nöjd med att ha dubbdäck på cykeln och cyklade faktiskt en hel del trots allt. Jag laddade ju inför Tjejvättern - också minnesvärt! Jag jobbade mycket med utmaningar och tickers där jag fyllde i alla cyklade kilometer. Det blev en rätt många - tror att jag kom upp i över 250 km innan Tjejvättern i juni. I år blir det ingen Tjejvättern, men det vore inte fel att träna som att det skulle bli!

På sportlovet åkte hela familjen iväg på skidresor och jag blev ensam hemma. Jag drog mig inte för att kalla det för Wellness week - det var faktiskt härligt att vara i sitt eget sällskap och hitta på lite lyxgrejor som bio, kallis etc, och lika härligt när alla kom hem igen.

I mars fyllde jag år, och firades på Oliveras i Lomma. Mycket trevligt! Franskt tema var det, liksom nästan allt hela våren, då vi laddade för Frankrikesemestern. Jag skaffade också min MacBook - en underbar ny bekantskap!

I april hände det äntligen! Jag blev erbjuden ett nytt jobb (eller två faktiskt!) och tog det! Jag hade varit redo länge och provat flera gånger men inte kommit ända fram. Jobbet som jag fick till slut kan inte beskrivas som annat än en fullträff. Jag är så glad över det! Arbetsdagarna blir längre, och pendlingen tar tid, men jag är så mycket gladare och lugnare inombords. Till saken hörde förstås att även om jag skrev på i april, blev det inte dags att börja på nya jobbet förrän efter semestern, med 3 månaders uppsägningstid som jag hade. Dock gick det att fira - så underbart roligt det var att bjuda in mina söka jobb-supporters på bubbel och sushi. Jag fick så mycket positiv energi från er alla! Och en massa flaskor Champagne! Den sista går i kväll! Jag medger att jag saknar en handfull gamla kollegor, men de bästa blir det ändå att man håller kontakt med - det har blivit nån AW, nån lunchträff och så bio/middagar etc med dem som är mer som vänner än arbetskamrater.

I maj gick jag ner lite i varv; de innestående semesterdagarna som jag inte fick använda att förkorta uppsägningstiden med, tog jag istället ut som en ledig dag i veckan, eller två, beroende på väder och lust. Jag var lite mer med barnen, fixade lite i Falsterbo, tog det lugnt helt enkelt - jätteskönt. Kata fyllde fjortis. Familjen W ordnade en supermysig skogsutflykt. Samtidigt började en särskild slags malande oro och ångest över att Julia skulle resa iväg ett helt år, ända till Nya Zeeland. Det var mycket praktiskt att fixa men mycket känslor att ta hand om också.

I juni trappade vi upp lite igen! Malin fyllde år, jag cyklade Ringsjön runt, vi var i Falsterbo en vecka, jag cyklade Tjejvättern, jag jobbade några dagar på nya jobbet (överlämning).

I juli var vi på skönaste semestern någonsin; Valbonne i Frankrike. Vi njöt i fulla drag. Men efter bara några dagar skickade vi hem Julia till Malmö, för vidare färd till Nya Zeeland. Det smärtade, och värker än.

I augusti började jag jobba på riktigt på nya jobbet - äntligen! Malin började i ettan på Hyllie, och Kata i åttan på Berga. Vi hade besök av min svägerska Maw från Californien.

I september cyklade jag ytterligare ett lopp - Malmö velo classic - och var totalt malplacerad bland all lycra och slimmade kroppar som susade förbi på racercyklar. Julia visades på tv där hon uppträdde i Idol (inspelat på våren innan hon reste).

Störst i oktober var nog att jag började med Wordfeud! Jag har inte kommit i närheten av att tröttna heller!

I november firades det release på jobbet och jag anslöt mig till de grönhåriga. Jag har en JÄTTEROLIG bild som jag just nu inte kan hitta från den dagen; hittar jag den ska jag genast komplettera!

December... det är ju fortfarande! Känns för nära för att blicka tillbaka på!

Strax innan jul gick jag en utbildning på jobbet och i presentationen skulle man nämna något man var nöjd med med sig själv och något som man kunde förbättra. Jag hörde mig själv säga att jag jag var nöjd med att vara 42 och inte 25... och det är nog något som gäller för tillbakablicken - jag är äldre men bättre både mot mig själv och mot andra. Efterhand som jag tar del av saker som vissa andra måste kämpa med; sjukdomar, sorg, separationer, blir jag allt mer tacksam över mina närmaste, och över vanliga dagar som bara flyter på utan för mycket drama.

Jag önskar er alla det bästa tänkbara under 2012!

Kommentarer
Postat av: INgrid

Jag älskar summeringar, även om man följt allt blir det kul att se vad du själv lyfter fram. SUmmeringen på slutet var väldigt bra!! KRAMAR!

2012-01-01 @ 23:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0