På gång...

Oj, vad jag har legat i i helgen för att hinna få till julstämningen! Malin har farit upp och ner som en jojo hela tiden och tjatat om julgransinköp (vi brukar aldrig vara såhär tidiga), och sa hela tiden att det bara går att köpa julgran när det är snö (hon minns hur fint det var att dra hem den på kälke i fjol)... hur som, när vi väl klätt på oss för att handla hem granen, minsann började det snöa! Små blöta flingor, men ändå. Det blev dock för Peter att bära hem den på axeln.

Granen står på plats och är ovanligt bred, även för att vara hos oss. Snygg och tät är den också! Jag ska fota när den är klar; just nu är det bara ljus i. Peter förbarmade sig och tog med Malin på veckohandling så får mina öron vila från julsånger en stund. När de kommer tillbaka, ska Malin få bestämma klädseln eftersom Kata regisserade i fjol.

Peter och jag har också gjort några köpcenter i jakt på klappar... det gick sådär. Något som vi inte lyckades få tag på, fann jag i stället på internet; återstår att se om det kommer i tid. Betalningslösningen var lite trixig, så jag klickade på "Genomför köp" och hamnade först hos fel bank, sen ramlade rabattkoden bort, och sen var det ytterligare något som gick snett innan jag lyckades fjärde gången. När jag nu loggar in på mitt konto i internetbutiken, så står det att alla 4 beställningarna är aktiva... hoppas att det rensas så att jag inte åker på x4 av den klapp som det räcker mer än väl med en av.

När jag letade upp fjolårets granbild på bloggen, blev jag paff när jag såg vinterbilderna från exakt ett år sen... minns ni?

altanen

mot gatan

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Oh ja, visst minns vi förra året och innan jag läst din text trodde jag att det börjat snöa hemma nu igen :) . Johan hävdade nämligen tidigare ikväll att det minsann snöade hemma, ha ha.

VI har t o m julhandlat en hel del på nätet i år, inte likt oss, men var väldigt skönt och praktiskt. Hoppas också att du snart får raderat de första tre felaktiga beställningarna.

Ser fram emot granbild! Vår gran är uppe sedan några dagar och det är också ovanligt tidigt för att vara oss...

2011-12-20 @ 03:13:38
Postat av: Lotta

Vilken skillnad på väder mot i fjol. Skönt tycker jag som nog måste erkänna att jag hatar snö.Vi har kommit fram till att inte ha gran i år (jag vet! Hemskt.) men både Rickard och jag blir lite killiga i halsen och snuviga i näsan så fort granen kommer in.

Dessutom skall vi vara 10 personer hemma hos oss på julafton och det blir lätt trångt med en gran i vårt vardagsrum.Kanske vi ångrar oss till nästa år. Vi har gjort ett gransubstitut med en ljusslinga och lite kulor.Tjejerna var förvånansvärt coola när vi sa "Ingen gran", "Ok" sa de.

2011-12-20 @ 11:51:45
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0