Maratonveckan avklarad!

I veckan har jag genomgått obligatorisk utbildning för nykomlingar på jobbet. Det har varit en hel del om kärnvärden (och nej, på det här jobbet är det inte Corporate BS utan något man lever efter varje dag). Jag uppskattar verkligen våra gemensamma värderingar! Dessutom har vi jobbat med vår produkt, mycket utifrån ett säljperspektiv, inte helt relevant för mig.

Vi var 21 st och det var fantastiskt vilken kaliber det var på folket! En stor andel var amerikaner, men inte sådana amerikaner som jag mest har erfarenhet av, utan de var beresta, kulturella, nyfikna och kompetenta. De flesta var nog mella 35 och 40, med ett par "ungdomar". Vi var 3 från lundakontoret. Förutom ganska långa dagar på kontoret har det varit kvällsaktiviteter varje kväll... utom idag, hemresedagen för de flesta, då vi slutade till lunch. Igår lagade vi mat tillsammans ute på Jägersro, och det blev mycket lyckat; både matlagningen, maten, och stämningen. Själv fick jag i mig något onödigt extra glas vin, och i kombination med för lite sömn och många intryck, har jag betalat med lite dunkande huvud och trötthet idag.

När gästerna hade rest, var det julbord för kontoret, i 2 omgångar. Allt var hemlagat och av toppklass av vår fina restaurang! Huvudvärken späddes dock på ytterligare när en kille i full skotsk mundering kom in och spelade säckpipa! Han var jätteduktig, och det var tjusigt, men det är första gången jag lyssnar till det inomhus och på så nära håll... högt ljud!

Nu stundar helgen och jag hoppas att få ihop lite julklappar, köpa gran och plöja mig ner i tvättbergen. Såhär såg det ut i köket förra helgen - mer av den varan, tack, familj och julstämning!


Kommentarer
Postat av: Victoria

Fortfarande smekmånad hör jag, härligt! Jag kommer förbi med en nyckel till Katarina nån dag snart, hör av mig innan såklart.

2011-12-17 @ 00:25:27
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag blir så lycklig av att höra hur bra det är på ditt jobb (säljer ni de facto också, eller det är bara mysigt ;) ). Hoppas verkligen inte att det är smekmånad som Victoria befarar, utan att det håller i sig. Jag vill tro att det MÅSTE finnas arbetsplatser som är bra på riktigt och inte bara i fantasin. Hoppas jag också hittar en sådan arbetsgivare :) .

Fin bild på Malin, där ser det verkligen ut som om allt är klappat och klart, endast stilla ro härskar, ha ha.

2011-12-17 @ 08:36:18
Postat av: Victoria

Ingrid, både jag och Karin kan tipsa om bra arbetsgivare, som är bra på riktigt. Kram!

2011-12-17 @ 09:08:52
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Eh, allt det där roliga och mysiga hade nog inte fått hända utan fantastisk försäljning :-). Och smekmånaden verkar vara i åratal för många på mitt jobb... hoppas på det samma för egen del! Och för din, när det är dags!

2011-12-17 @ 10:16:47
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: fru C

Nåja, det fanns en tid då både min, Karins och Victorias förra arbetsgivare gav positiva vibbar.

2011-12-17 @ 22:44:50
Postat av: Karin Själv

Kanske ska tillägga att även på mitt nya jobb finns det "oldies" som tycker att det var bättre förr! Jag har haft många goda år på flera andra jobb och även på B; önskar bara att jag hade kommit därifrån snabbare när jag slutade trivas...

2011-12-18 @ 08:16:21
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0