Mamma!

Jag väcktes i morse, efter att klockan ringt, av "Mamma!" och det är ju inte något ovanligt med det, om det inte vore för vem det var som ropade... nämligen Julia. Givetvis var det i drömmen/halvslummern, och det är inte konstigt att jag har henne i bakhuvudet; om bara 3 dagar fyller hon 18 år, och är på andra sidan jordklotet. Vi saknar henne massor!

Nästa sak jag gjorde, var att slå på telefonen, kolla om det fanns några nya mejl (det fanns det men inget kul) och sen startade jag Wordfeud. Gissa vad som låg där... en inbjudan från Julia som tydligen just gått med i Wordfeud. DET var lite skumt! Nu har det gått 16 timmar och hon har inte spelat ett enda drag. Suck.

Julia har det bra, hon är hos en ny familj efter att första värdmamman fick en hjärtinfarkt. Enligt uppgift har nya familjen fått Internet inkopplat idag... så kanske kanske kan det bli något mejl, något Skype, något foto... vem vet?

Kommentarer
Postat av: Katarina

Länken till min önskelista: http://www.katarinasonskelista.blogg.se :)

2011-12-02 @ 14:30:12
URL: http://canonbra.blogg.se/
Postat av: fru C

Kunde inte motstå att kolla på Katarinas önskelista så att man vet vad som väntar när fröken C växer upp. Fnissade åt ricinoljan som skulle få håret att växa 6 cm på 1 månad. Funderade över biverkningarna, men vill man vara fin så får man... Hoppas du fått höra mer ifrån Julia nu. Wordfeud känns lite platoniskt men bättre än ingen kontakt alls.

2011-12-03 @ 09:39:16
Postat av: Ingrid

Åh Karin, jag kan verkligen förstå att det är nu längtan sätter in som värst. Det har gått ganska lång tid, "stor" födelsedag och julen som närmar sig, också en högtid då man verkligen vill vara nära... Låter JÄTTEBRA om det ordnar sig med internetuppkoppling! Verkar hon ok med nya familjen? KRAM.

2011-12-05 @ 13:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0