Konståkningsavslutning

Igår var det traditionsenlig avslutning på konståkningsklubben och Katarina var först medhjälpare till småttingarna som hon tränar, och sen var hon med i ett shownummer på slutet. Lite coolare än många ljuvliga konståkningsnummer som jag sett...Katarina är längst fram (längst från kameran) till vänster i början och på slutet längst fram till höger. Hon är bland de längsta, med långt ljust hår och en väldigt silvrig lite för stor top (min), om ni vill försöka se henne. Numret gjorde sig förstås bättre live, men ändå väldigt kul att någon Ninas pappa Jan filmade!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jättekul att se!! Skoj för dem själva att få göra ett shownummer som variation till all vanlig hård träning :) . Tycker Kata blir mer och mer lik Julia...

2011-12-06 @ 11:54:52
Postat av: Li

Det var ju ett lite roligare nummer än vad det brukar vara på julavslutningarna! =) Fast jag tycker det är bra att de äldre tjejerna får göra andra nummer än julnummer. De är väldigt många, jag känner igen Katarina, Nina och Alia. Vilka är alla andra?

Jag gör ett liknande nummer med mina äldre tjejer i Leksand. Jag hoppas att någon filmar vårt luciatåg imorgon kväll så att det kan läggas upp på min blogg =)

2011-12-06 @ 21:29:11
URL: http://li-amadeus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0