Vissas ord väger tyngre...

I flera år har jag till och från tyckt att det luktar lite unket från vårt "nya" fina badrum men inte riktigt fått gehör från Peter. Han har definitivt sämre luktsinne än jag (mitt är så välutvecklat att det snarast är ett handikapp) och så tror jag inte att han orkar tänka på t ex en vattenläcka. Sen är det så att det finns vissa saker jag vägrar att göra; en av dem är att gå ner i krypgrunden här hemma. Jag tycker att det är äckligt, bara. Så, eftersom inte Peter har tyckt att det är ett problem, och inte jag vill kolla hur det ser ut under vårt golv, har det få vara.

Nåväl, idag kom en av Peters gulligaste kompisar, tillika vår bilreparatör, förbi, efter att Peter lämnat ut en bil för utvärdering av bromsbelägg hos honom. Han ringde på dörren för att snacka bil med Peter, som just vaknat efter sin kvällslur - jag blev ståendes med kompisen i dörrhålet, och inte ens det, för han gick inte ens upp på trappan. På det långa avståndet kunde han lukta till sig en fuktlukt (snacka om välutvecklat luktsinne!), och gissa vem jag nu hittade i hallen, bytandes batterier i ficklampor och med luckan till krypgrunden öppen... den gode Peter förstås. Jag hör hur han hostar där nere och upp kommer diverse skräp från rörläggeriet för några år sen. Låt oss hoppas på det bästa och att det inte är någon vattenläcka! Annars hade kompisen en hel aktionsplan för hur man blir av med fukt och dålig lukt.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Usch det låter oroande och jobbigt, men riktigt bra att ni får veta i alla fall! Jag kände dock ingen märklig doft då jag var hos er, men det kanske kan bero på dåligt luktsinne :) . Håller tummarna!

2011-08-16 @ 01:15:53
Postat av: Fru C

Tur att bilmekarkompisen är man. Jag kan föreställa mig hans luktsinne i combo med en graviditet.Pengar för plastburksorgien är nu insatta på ditt konto.

2011-08-16 @ 09:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0