Sommarpratare och pendling

Efter att knappt hunnit med en enda sommarpratare i sommar (jo, faktiskt två stycken) har jag de senaste dagarna betat av Nanne Grönvall, Göran Gudmundsson, Jonas Jonasson och Mark Levengood (inte färdiglyssnad än) - det är ju så, att jag bara låter mig själv använda MP3-spelaren när jag cyklar, och äntligen är jag igång med det! Alla har varit bra; de är ju ofta det, sommarpratarna! Några tips på någon av de senare som man inte bör missa?

Tack för input på pendlingsupplägget; jag är böjd att hålla med dig, Ingrid, om att inte variera, för att inte frestas att ta bilen av olika anledningar. Än så länge har jag bara åkt bil en gång (sen jag började efter sommaren) och då var det Victoria som var snäll och gav mig skjuts. Jag har även bestämt mig för att bara acceptera att min pendlingskostnad är 690 kr/mån och och inte hålla på och optimera hur de 30 dagarna som man får med månadskortet börjar och slutar. T ex idag, då började mitt nya kort gälla och ändå cyklade jag. Jag ska se om jag kanske får med Julias cykel till Lund redan i morgon, så kan jag testa hur det är att cykla från Lunc C till Ideon.

Och ingen uppenbar vattenläcka! Skönt!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Hon som pratade i lördags var riktigt bra, Cecilia Uddén heter hon nog. Jag tycker annars att jag har hört ovanligt många dåliga i sommar. Men Levengood och Gudmundsson hör till de som levde upp till de höga förväntningarna.Ulf Brunnberg är en större idiot än jag nånsin hade kunnat ana, lyssna bara på det om du är i behov av att bli arg.

2011-08-16 @ 23:13:34
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Skönt med vattenläckan! Det är den jag tänkt mest på av dina inlägg senaste veckan.

Alice Bah var rätt ok. Patrik Sjöberg tyckte jag var sådär. Det är väl de jag hört i år... Nej, jag hörde Carl Bildt också, han är rätt kul och intressant för det mesta.

2011-08-18 @ 15:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0