Sociala veckan!

Jag har bara varit tillbaka i Sverige sedan igår eftermiddags men ändå har jag lyckats boka in sociala aktiviteter varje dag! Roligt, men hade jag fått önska kunde man sprida gracerna lite... ungefär som intensiva intensiva december, och trista händelselösa januari.

Några timmar efter att vi kommit hem från semestern kom fantastiskt trevliga Ingrid på besök över två nätter - hon hade mycket noga frågat om det verkligen var OK att komma så strax inpå vår hemkomst - klart att det var! Hon bor ju annars i London så jag är så glad och lycklig att hon passar på att umgås lite med oss när hon har vägarna förbi, och familjen spridd på diverse andra orter. Under dagen idag har Ingrid rensat i ett förråd och återvände sedan hit för att laga middag till oss! Lyxigt!

Idag åkte jag till Falsterbo med Malin, för där var kusin Nillan med familj. Vi firade min och lilla Kajsas namnsdag på stranden! Man undrar lite över det där dåliga sommarvädret som folk klagar över - det var ju 24° och hur skönt som helst! Jag fick dock bekräftat att min vanliga strategi att åka till Falsterbo 9 och hem 15 är bättre, än som det blev idag, då vi satt i köer både dig (vid 12) och hem (17). På väg hem hämtade jag några paket på Preem samt tittade in hos mina föräldrar (ytterligare en namnsdags-Karin att fira faktiskt). Jag har även jobbat med uppackning och tvättmaskinssysslor.

I morgon börjar jag jobba! Ska träffa nya chefen samt leverera lite grejor pronto. "Spännande". Ska inte klaga - har längtat dit under mina nästan 6 semesterveckor.

På kvällen kommer Nillan, Lasse och barnen på middag (Peter är ledig och ska fixa).

På torsdag kommer kusin Margarete med familj hit, och på fredag är det nog bara fredag! På lördag åker vi till kompisarna från Sigtuna som har stuga på Österlen och övernattar, och på söndag firar vi Mor som fyller år.

Lite mer semester sen, kanske? Tror inte det. Tilläggas kan att vi även avstår från inplanerade Vombsjön Runt på lördag och fått avvisa svärmors middagsinbjudan tills vidare.

Kommentarer
Postat av: Li

Jag var inte heller hemma många dagar innan jag lyckades boka in mig på diverse träffar. En del är med konståkningen men några är bara för min egen skull =)

2011-08-03 @ 22:21:09
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Li

När ett ord ändrar betydelse brukar det heta betydelseförskjutning. Personligen ser jag gärna att ordet "grym" får behålla sin ursprungliga betydelse. Jag gillar inte uttrycket om det inte är i kombination med "bra" eller något i den stilen, då används det bara som förstärkningsord och det är helt okej =)

2011-08-04 @ 07:03:58
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Hej Karin!! Tack för senast! Det var så kul att träffas och som du vet var jag jätteglad att få bo hos er. Nu är vi tillbaka i England och det känns underbart. Resan var lång, men gick bra. Har tänkt på dig och undrat hur det går på nya jobbet. Får se vad du skrivit mer på bloggen... :) Kram.

2011-08-14 @ 23:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0