Shoppingtips - Twilfit

Med risk för att det redan är passé när ni läser det här... jag var med Kata på Mobilia för att handla lite skolsaker och råkade passera förbi Twilfit där vi gärna köper badkläder. Jag tycker att de har ett bra utbud av olika modeller i lite bättre kvalitet och passform än t ex Stadium. Julia och Katarina fick 2 bikinis var innan sommaren och ett set kostar väl ca 400 kr i ordinariepris.

Idag var det andra priser - 20 kr för alla underdelar och 50 kr för alla överdelar (av deras eget märke). En Abecita-överdel för 500 kr såldes nu för 99.


Katarina fick 2 bikinis och jag själv köpte en - fint att ta fram nästa sommar (eller om man får åka till värmen innan dess!). Dessutom köpte Kata ett par leggings. Totalpris under 300 kr :-)

Katarinas inköp

Ni kan vara lunga - jag själv avstod pasteller och volanger och valde ett par marinvitrandiga byxor och en rejäl marinblå överdel.

Kommentarer
Postat av: Karin Själv

Med passé menar jag att badkläderna troligen tar slut i ett nafs till det priset... snarare än att badsäsongen nödvändigtvis är passé.

2011-08-14 @ 22:29:41
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Vilka extremlåga priser!! Jag lyckas aldrig fynda på det sättet. Grattis, jättefina!

Nu har jag läst ikapp på första bloggen. Kul! Tror jag nöjer mig med det för idag. Det är sovdags. Tack för mailet om min vinst. Imorgon ska jag kontakta henne. Kram.

2011-08-15 @ 01:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0