Sammanträffanden

Ibland är det så konstigt hur saker kan ske på ett närmast övernaturligt sätt... På bara några dagar har jag tre exempel:

Jag skulle nämna en liten håla där en kompis bor, i närheten av Landskrona, för någon på jobbet igår, men kunde omöjligt komma på ortnamnet. I morse när jag skar upp lite salladslök till min matlåda, föll blicken på lökförpackningen (från Middagsfrid) - minsann kom löken från Vadensjö, orten jag försökte komma på.

Häromdagen lunchade jag med en kompis från grundskolan och vi pratade lite om gamla klasskompisar. Jag berättade för henne om klassåterträffen för något år sedan, då det kom mycket få, även från parallellklasserna. Jag ville nämna en tjej från parallellklassen som jag vet att min kompis skulle komma ihåg, men fick inte fram namnet trots att jag kunde se tjejen framför mig. Konstigt nog kom jag ihåg systerns namn; Jenny. Jag har inte tänkt på någon av systrarna på säkert 10 år (med undantag för på klassträffen då). Gissa vem som stod bakom mig på Konsum igår? Nämnda Jenny förstås. Jag kunde inte med att säga att jag just pratat om henne med en gammal kompis - då hade hon väl trott att jag var galen! (och det tror väl inte ni?)

Och idag, vid middagen (som förtjänar ett eget inlägg) pratade vi om kompisarna som vi ibland semestrat ihop med. Direkt efter maten loggade jag in på banken, och säkerhetskoden som genereras varje gång... var deras telefonnummer.

Kommentarer
Postat av: Li

Så du har också lite synska drag, Karin =) Kul att man inte är ensam. Kram till dig

2011-08-31 @ 21:28:31
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Men för h-vete, HUR skumt är detta??!!! Alltihop! Men mest den sista med telefonnumret tycker jag. Hur stor är sannolikheten för det???

Eller det där med löken från den där byn!!!

Fast förresten också det där med att det var SYSTERN vars namn du kom ihåg...

Nej, jag fattar det inte, inte alls!!

KRAM.

2011-09-02 @ 15:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0