En dagDet började lite feelgood men En dag blev en riktigt riktigt bra berättelse, som följer huvudpersonerna en dag varje år under 20 år. Det börjar med en flirt och en natt efter examensdagen, övergår till vänskap som är så stark att pojk- och flickvänner blir svartsjuka, men under ytan finns det väldigt heta känslor på båda sidor; bara inte samtidigt.

Tror ni för ett ögonblick att ni redan nu vet hur det kommer att sluta, så kan ni fetglömma det! Då och då påmindes jag lite om "När Harry mötte Sally" eller Marian Keyes när hon var som allra bäst; snabba smarta repliker och ganska omickrande personporträtt. Jag tyckte också om att följa hur Emma och Dexter går från att vara aningslösa unga och allt är möjligt, genom ganska tuffa perioder, och kommer ut som betydligt mognare på andra sidan, men inte lika snygga, inte lika galna...

Ser att pocketupplagan är slut på Adlibris, men kan ju finnas i bokhandeln. Mitt ex ska återlämnas till Mor som lånade ut den till mig. Och för er som känner på er att ni är latmaskar - ni kan få storyn serverad på bio i höst. Och jag bjuder er på trailern också; så snäll är jag.


Kommentarer
Postat av: fru C

Jag som lagt fram boken för att ta med och låna ut till dig i morgon. Så har du liksom jag just läst ut den. Förvånad blev jag när den på slutet tog en helt oväntad vändning. Nu ska jag kolla trailern om huvudpersonerna ser ut som de "ska".

2011-08-13 @ 22:55:41
Postat av: Karin Själv

Det kallas tankeöverföring, eller nåt sånt... Och det är f ö tanken som räknas!

2011-08-14 @ 08:04:02
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Vad kul att du läst och gillat denna bok! Jag har hört många som rekommenderat den och har köpt den i present till några olika personer, men inte läst det själv.

2011-08-15 @ 01:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0