Carterton - mager rapportNu har Julia varit iväg ett par veckor i Nya Zeeland, och på många sätt känns det konstigt, men inte så förfärligt och oroligt som jag hade trott. Eftersom vi fick en nattgäst här tidigare i veckan, rensade jag snabbt ut tvätt och annat från Julias rum, och bäddade om hennes säng, och det var rätt skönt att jag inte fick tillfälle att stå och snusa på hennes pyjamas eller förlora mig i småsaker, utan snabbt klarade av allt. Jag känner mig också lugnare i att hon nog har det bra, och jag känner också att det är väldigt lite jag kan påverka. Det är ett slags frid i det.

Hon är i Carterton; som referens har jag även ringat in Wellington på kartan. Hon bor tillsammans med en finsk flicka hos en ensamstående kvinna (änka) som verkar mycket trevlig. Skolan har börjat, och verkar bra, och det är ganska kallt. Största missräkningen tror jag är att det inte finns Internet mer än på biblioteket - så mycket för skype och facetime och jag vet inte allt som vi hade trott att vi skulle hålla på med! All kommunikation hittills har skett per sms, och så har jag fått typ totalt 5 rader fördelade på 2 mejl från Julia. Vi har inte fått se en enda bild (jag är mest nyfiken på att se henne i skoluniform).

I brist på annat har jag zommat in huset som jag tror att hon bor i på Google Earth.


Det lär finnas en pool på andra sidan staketet, så när vi andra har vinter kanske hon kan bada i den...

Kommentarer
Postat av: Li

Hej Karin,

Kan inte Julia uppdatera på sin blogg? Och jag skulle bli jätteglad om jag fick den adressen. En konståkningsfamilj flyttade ner till NZ för ca 4 år sedan och flyttade tillbaka i våras efter jordbävningarna (de bodde i Christchurch) och jag har saknat att inte se NZ ett par dagar i veckan. Jag vet att Julia inte vill att hennes blogg är för allmänheten, men jag blir så nyfiken =) Du kan skicka adressen på min mejl så ser inte vem som helst den.

Kram Li

2011-08-06 @ 11:37:48
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag har också tänkt på henne! Hoppas att skolan känns bra och kul nu när hon varit igång ett tag. Hon får väl skicka några riktiga foton utskrivna i ett brev till er :) .

2011-08-14 @ 23:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0