Postpaket


Visst är det härligt när saker man beställt kommer till postombudet?
Ni ser lång väg att jag blir full av längtan... efter tider som nog kommer alldeles snart...

Jag har i långa tider spanat efter muggar i melamin för de är så bra att ha med på picnic. Trevligare än plast; tåligare och lättare än porslin. Så när jag såg att Mona rekommenderade och ordnade fram rabatt hos Syster Lycklig, slog jag till. Jag kompletterade förstås med tallrikar och skålar också. Förutom leveransen fick man ett fint och personligen undertecknat brev med tack för att man handlat. Jag är mer än nöjd! Är det minsta lilla ni behöver så kika in och glöm inte att använda Monas fina rabattkod!

Jag vågade dock inte scanna hela sajten för jag kände hundralapparna rassla.Sugen på picnic, någon?

Just det, i bakgrunden på första bilden ser ni vad som fanns i det andra postpaketet... kapslar till Nespressomaskinen... också det något man kan längta efter!

Kommentarer
Postat av: Anna

Snyggt! Vilka tjusiga picnicar du kommer ha! För inte kan man väl dricka ur de muggarna i svettiga cykelkläder... Jag är också förtjust i melanin men mina egna grejer är enfärgade.

2011-04-06 @ 23:38:02
Postat av: Karin Själv

Jodå, muggarna kommer att passa perfekt efter cykling!! Och picnictiden närmar sig... tänk när man bara kan kasta sig i gröngräset och pusta!

2011-04-07 @ 06:19:45
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Åh så fint!! Jag vet faktiskt inte ens vad melanin är för något... Muggarna påminner jättemycket om Cath Kidston som är SÅ poppis här: http://www.cathkidston.co.uk/c-26-mugs.aspx

Kul att det var Syster Lycklig. Pernilla Wahlgren skriver jätteofta på sin blogg att hon älskar den butiken och brukar handla där!

Skulle gärna ha dina saker här idag. Igår blev det till slut 23 grader i skuggan och strålande sol. L tyckte det var FÖR varmt. Idag utlovas nästan lika varmt och sol.

2011-04-07 @ 09:34:29
Postat av: Karin Själv

Melamin används t ex till den sortens bra köksredskap som i alla fall min Mor hade på 70-talet (Rosti). Känns lite som porslin fast det är plast. Nu hittar man de där bra Margarete-vispskålarna också i melamin. Störst på fina melamingrejor nu är nog danska Rice men de här jag köpte är inte långt efter!

2011-04-07 @ 12:11:02
Postat av: ingrid

DÅ tror jag nog att jag vet vad det är, men jag har trott att det varit någon sorts plast... på tal om "trög" ;) .

2011-04-08 @ 09:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0