Nedräkning pågår

Nu har jag äntligen fått fastställt sista arbetsdag (23 juni, torsdagen innan Midsommar) och fram tills dess jobbar jag bara 3 dagar i veckan... Räknade lite snabbt i kalendern och fann att det var endast 20 kontorsdagar kvar på Krangatan. Lite pirrigt men känns väldigt skönt också.

En och annan kommer och beklagar, och det känns ganska fint. Idag fyllde jag i ett formulär som ska gälla som diskussionsunderlag med HR innan avslut. Jag försökte att bara vara ärlig och inte överdriva, men så lät det ändå nästan lite elakt mellan varven. Så, ja, jag är övertygad om att bytet är på tiden.

Nu undrar ni såklart vad jag ska göra de där 2 lediga dagarna i veckan? Helst softa; annars infinna mig på nya jobbet. "Softa" kommer ju att innebära att frosta av frysen, serva barnungar, tvätta i tvättmaskinen och annat skoj... men en och annan solstolsstund siktar jag in mig på!

Kommentarer
Postat av: Li

Jag har redan gratulerat tidigare men blir så glad för din skull att du lyckats få chansen att göra något nytt =) Ha det skönt i solstolen, mitt kontrakt går ut den 31 maj så jag har lite ledigt i juni innan det blir lägerdags =)

2011-04-29 @ 22:27:25
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Det glädjer mig att höra att du får chansen att njuta lite innan du slutar! Det är du värd och så blir det en bra avvänjning för dem att du trappar ner lite. Vem ska ta över dina uppgifter?

2011-05-02 @ 11:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0