Måndag så att det stänker om det...

I morse var oddsen inte särskilt höga för en bra dag... allt strulade:

Katarinas mobil var död och vårt avancerade körschema till konståkningen bygger på att ungarna kan messa varandra. Fint nog hittades en av mina gamla mobiler i lådan, gick att ladda upp och stoppa in Katas kort. Och fint nog kunde hon sin pinkod på andra försöket.

Själv hade jag klätt mig lite snyggt för något viktigt möte, på med jackan och schalen, insåg att jag inte rundat sminkhörnan. Det fick tvunget göras. In igen och kasta på sminket, kajalen var slut och rev mig på ögat.

Iväg, lite sent till jobbet. Kom på att jag lovat Mor att fota något åt henne efter jobbet, tvekade en stund men vände sen bilen och hämtade kameran.

Kom till jobbet... hade varit ledig i fredags. Minst 5 AKUTA mejl väntade på mig, som jag borde ha fixat innan helgen. Och felet var att frågorna som ställdes hade kunnat besvaras om de som frågade bara hade koll på våra system. Slutade med att jag läxade upp chefen för att jag själv sitter på för mycket egen kunskap. Nä jag läxade inte upp - han är alldeles för snäll för att jag skulle göra så, men jag uppmärksammade honom på det iaf.

Men sen vände det... fick god thaisoppa till lunch... hade 2 lyckade möten... solen tittade fram... nåt bra telefonsamtal... så nu känns det som en juste start på veckan trots allt. Julia stannade kvar i köket efter maten och pratade en lång stund med mig. Hon har varit lite svårsnackad på sistone, eller om vi bara är lite på kollisionskurs som det ska vara i tonåren. Fortsättning följer om allt möjligt!

Kommentarer
Postat av: Li

Hejsan Karin, jag förstår om du trodde det var en fågel eller något med tanke på min rubrik, men det var ju bara katten. Eller, han är inte så "bara" en katt =) han är allergifri om Peter vill testa ;)

2011-04-04 @ 22:07:17
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Victoria

Spännande! Jag ser fram emot fortsättningen ;-)

2011-04-05 @ 07:00:56
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

USCH vilken jobbig start! Bra att du tog dig igenom den och att det slutade bättre!

2011-04-05 @ 09:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0