Jag - en vanemänniska?

Alltså, jag tycker egentligen att jag är rätt flexibel och har lite koll, men så plötsligt inser jag hur lite det krävs för att jag ska tappa greppet...

När jag kör bil till jobbet har jag alltid handväska. När jag cyklar till jobbet har jag alltid med mig ett ombyte jobbkläder i en viss välanvänd väska. Hittills har jag aldrig, peppar peppar, missat något klädesplagg utom skärpet någon gång, så den där packningen av jobbkläder går på automatik. Igår cyklade jag, och så på kvällen var det en jobbaktivitet dit jag inte ville släpa ombytesväskan; avsåg ändå inte att byta om innan hemgång. Så långt, allt väl.

Så i morse skulle jag cykla till jobbet igen, och ombytesväskan stod ju på kontoret. Ingen fara, jag packade ombytet i en påse och tog med handväskan med plånbok, nycklar, mobil och det där. Under dagen hade jag framme handväskan (ur skåpet bakom min rygg) och tog fram ett USB-minne. När dagen var slut, bytte jag som alltid om till träningskläder och noterade såklart att träningsväskan var lite extra full av dagens jobbkläder och gårdagens träningskläder. Mobilen hade jag i fickan och nycklarna låg framme sen jag hade låst cykeln i morse.

Ja, ni fattar själva, jag hann cykla till Kronprinsen innan jag kom på att handväskan och plånboken låg kvar i skåpet... och jag som ska vara ledig i morgon = göra ärenden, spendera pengar och legitimera mig på paketutlämningsstället. Morr! Det blir väl inte bättre än att jag får ett litet cykelträningspass till jobbet på min lediga dag?

Så nu har jag varit på Konsum och handlat på Peters kort medan han hade skjutsningen till Kirseberg.

Planen för kvällen var att referera den där jobbaktiviteten men bilderna i värsta Ingrid-style (bilder på mat alltså) ligger på det där USB-minnet i handväskan. Kanske i morgon...

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag tror vi är mycket mer vanemänniskor än vi förstår. Har varit inne på lite samma tankar själv sista dagarna...

Matbilder låter TREVLIGT :) ! Har sett dem skymta förbi ovan, men inte tittat ordentligt... vill läsa i ordning.

2011-04-29 @ 01:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0