Dåliga vibbar

Peter skulle på hockeyfest i kväll... jag uppfattade det som ett gäng sportiga killar som skulle träffas över ett par öl. Vi brukar hjälpas åt att skjutsa varann när en av oss ska bort och ärligt talat ligger Peter lite på plus där, så självklart ställde jag upp på att köra honom och en vän dit de skulle.

Vi körde in i lite ruffiga stadsdelar, vidare in i ett industriområde, man såg coola killar och stora hundar, höga grindar och taggtråd, jag tyckte att folk glodde lite efter oss, nu visar det sig att hockeyfesten ska vara i en lokal som tillhör en MC-klubb där en av killarna ingår eller känner någon...

Behöver jag säga att Peter i sina nypustade skor och rutiga kavaj verkade lite malplacerad? Men å andra sidan, han har helt enkelt inga skinnbrallor eller svarta t-shirts med dödskalletryck, så han hade kanske inte så mycket att välja på. Peter gissade att det inte precis skulle gå att beställa årgångsvin i baren (som om han hade kunnat någon bra årgång).

Så, ska man komma till ro och somna innan maken är hemma? Och vem tror ni får placera sig bakom ratten i morgon när vi ska till Österlen?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Inte i Gessie väl? :-)

2011-04-22 @ 22:22:41
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Gessie såg ut som rena idyllen jämfört med detta hak någonstans bortom Nobelvägen. Peter ramlade iaf i säng vid halv två, ingen aning om hans tillstånd. Undrar mest om vi sitter i bilen om en timme som planerat.

2011-04-23 @ 08:39:47
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Skumma kvarter låter det som. Undras vad Peter sa om festen... Ni kom säkert iväg och jag hoppas ni har haft sköna dagar på Österlen. Nu far vi iväg några dagar och jag tror inte jag kommer ha tillgång till datorer... Ha det skönt! Kram.

2011-04-23 @ 22:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0