Vitlök Solo

Vitlök Solo

Idag när jag skulle hacka 3 klyftor vitlök till kvällsmaten, fick jag öppna en ny förpackning vitlök som jag hade i skåpet. Vitlökarna i nätet var ganska små. Men konstigt, det gick inte att bryta ut några klyftor. När jag tittade närmre på lappen, stod det Vitlök Solo. Jag trodde nog bara att det var ett namn; typ Bintje på potatis eller Aroma på äpplen. Men Solo verkade alltså indikera just att varje vitlök var hel, utan klyftor. Mycket praktiskt när man behöver lite större mängd - så skönt att slippa skala av de hårt sittande skalen på varje klyfta! Men man får nog ha en traditionell vitlök hemma för tillfällen när det bara behövs lite.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror jag har sett dem i butik... Är de lika starka som vanlig vitlök?. Skar du av en bit och körde i vitlökspressen?

2010-09-17 @ 12:08:24
Postat av: Karin Själv

Normalstark skulle jag säga :-) Nope, jag hackade hela. Jag pressar nästan aldrig, utan hackar hellre - tycker att det blir en mildare och godare vitlökssmak.

2010-09-17 @ 22:27:00
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Så gör proffsen :-))) ! Och sanna italienare!!! Jag vet. Det är B att använda vitlökspress, men jag gör det rätt ofta ändå.

2010-09-18 @ 19:18:38
Postat av: Karin Själv

I kväll blev det vitlöksbröd här hemma. Pressad vitlök!! Så ibland är det det ska vara :-)

2010-09-18 @ 21:57:43
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0