Visakortsslarv

Nog för att jag varit lite väl mycket igång på många fronter på sistone, men slarva bort Visa-kortet var väl ändå onödigt?? Helt plötsligt låg det bara inte i plånboken och jag vet att jag la tillbaka det efter lördagens Konsum-inköp. Medmerakortet ligger fint på sin plats och det användes samtidigt. Suck!

Nu har jag i alla fall spärrat det - hade uppe plånboken när jag handlade cash i fruktståndet idag så kanske trillade det ut då?

Men egentligen vet jag, att nu efter att ha spärrat det, kommer det att dyka upp på ett oväntat ställe!

Oj, vilken överraskning att ni tyckte jag var snygg på partyfotot, Ingrid och Li! Jag tvekade om jag skulle publicera ett sånt galenfoto på mig själv... Tack vare att håret är vått syns inte den överdrivna slingningen blonderingen. Måste nog snart åtgärdas. Den vita linneklänningen var mitt fantastiska tursamma sommarreafynd. Hade spanat in den till fullpris men tyckte inte att jag hade 1000 kr att spendera just då. Men sen fanns den på halva priset i min storlek när sommaren gick mot sitt slut - ändå har jag lyckats använda den flera gånger och känt mig sommarfin. Men nu får den nog vila tills nästa år?

Kommentarer
Postat av: Ingrid

NEJ vad surt med kortet!! Och onödigt. Jag tror du har rätt, det kommer förmodligen fram. Berätta här om det gör det.

2010-09-16 @ 00:24:03
URL: http://franziengland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0