Sunkiga funktionskläder

Såhär efter en ganska jobbig blåsig cykeltur om 40 km med Victoria (just att få sällskap gjorde förstås turen mindre jobbig), känns det rätt att dela med mig av mitt bästa tips vad gäller illaluktande funktionskläder. Ärligt talat har jag fått tipset av Peter (som i sin tur har fått det på Mountainbikeforumet där han får veta allt om allt möjligt som inte är MTB-relaterat också). Peter verkar f.ö. sakna nån dimension i sitt luktsinne för han tycker att sina hockeykläder luktar OK. Sjukast av alla är Malin som har ett bra luktsinne men som tycker att Peters hockeyhandskar luktar gott.

Hur som; trots att funktionskläderna ofta är färgstarka är de mycket färgäkta - solbleks t ex sällan. De tål också att tvättas med vittvättmedel utan att tappa färgen. Men blekmedlet som finns i vittvättmedel är också bakteriedödande = tar bort värsta stanken!

Själv är jag nyduschad, lite öm i låren och inte längre skakig efter att ha festat på varmrökta laxrester med romsås från i fredags. Dagen kommer nu att erbjuda ett pass på simskolan samt middag hos svärföräldrarna - sen är det måndag igen!

Kommentarer
Postat av: Katriina

isn't it too cold to cyckle ?

2010-09-26 @ 17:20:06
Postat av: Karin Själv

Oh, no, not at all, Katriina! We have had around 15 degrees, so no problem. Last winter, though, we had almost 3 months of snow - then it was too difficult to bike, but as long as the streets are dry, I don't mind biking even if it's minus.

2010-09-26 @ 17:34:59
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Victoria

Det var blåsigt och jobbigt även när jag skulle in till stan, men hem gick det som en dans (medvind så klart). Då var jag ju dessutom lite hög på den sköna 2-1-segern :-)Skönt att höra att även du blev trött!

2010-09-26 @ 19:20:20
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Wow, vad tuffa ni är! Jag hade ingen aning om att blekmedlet innehåller bakteriedödande... Varför är det så, varför finns det inte i Colour tvättmedel...?

2010-09-27 @ 11:11:49
Postat av: Karin Själv

Det är väl lite som klorin, Ingrid - bleker och dödar bakterier? Och troligen är det inte det allra bästa för naturen... men för trivseln inom familjen.

2010-09-27 @ 20:27:22
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Förmodligen har du rätt.... ah jag kör nog på naturen ett tag till. Familjen får stå ut, ha ha.

2010-09-28 @ 00:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0