Snart måndag - vilodag?

Vissa helger är bara helt galna! Och den här helgen hade vi ändå inget socialt (typ middagsbjudning) inplanerat.

Min söndag:

Vaknade vid 07, först av alla, ganska skönt, surfade, bläddrade i tidningen och så kom Peter, Malin och Kata ur skina skrymslen en efter en. Peter skulle på ett cykellopp i Hässleholmstrakten (Snapphaneturen) så han skulle skjutsa Kata till träning vi 8 och sen iväg.

Jag åt frukost med Malin och packade sedan in loppisprylar i bilen - Djupadalsskolan har en årlig loppis och i år hade vi fått sista passet (13.30-14.30) men man ska helst lämna prylarna tidigt på dagen.

Jag hämtade Kata på träningen 9.40, släppte henne hemma och sen till loppisen. Lokaliserade vår klass, dumpade prylarna, träffade en massa bekanta som jag fick prata med (trevligt) och så gick jag en snabb tur mellan stånden. Köpte ett par benskydd till Malins fotbollsträning för 20 kr. Ska returnera gårdagens från Stadium för 149:-.

Vidare till mina föräldrar för att hjälpa dem med att boka flygbiljetter till Ecuador på Internet. Tog en god stund att diskutera priser, flygbolag, bonuspoäng, avbeställningsskydd, dagar och tider. Det blev inte heller färdigbokat för Far hade inte aktiverat lösenord för säker e-handel. Sen blev det kaffe i solen på deras balkong!

Hem och äta lunch innan vårt loppispass. Innan dess klämde jag in röstningen (praktiskt nog på samma skola!) Sen belv det en timme med krängande av prylar - lät Malin och hennes klasskompis jobba mest. Skönt nog så ville familjen vi delade tiden med åta sig att ta hand om och sortera allt det överblivna. De hade nån bra kontakt med välgörenhetsorganisation. Påpassligt nog hade de med sin bil som de körde upp på skolgården - jag hade cykel och hade inte klarat av att få med mig allt. Precis när det var slut ringde Peter från sitt cykellopp och meddelade att han inte skulle hinna hem till simskolan...

Så, hem och äta mellanmål, växla några ord med stortjejerna och så iväg till simskolan på Aq-va-kul. Nu har jag blivit rutinerad och lärt mig exakt vad som ska med dit: Inga ytterplagg att hålla reda på, tunna svala kläder för att stå ut i den fuktiga värmen, MP3-spelare med täta lurar (gissa vad högljutt det är där!) och en bra bok.

Nu har Malin pipit iväg till en kompis, Peter har kommit hem och står i duschen, Kata är på bio, Julia softar och jag ska ge mig i kast med tvättberget (vikberget, rättare sagt). Sen ska det väl lagas middag, ätas och Malin ska läggas. Efter det siktar jag in mig på lite valvaka! Härdar nog inte ut tills det är klart, men en liten stund?

Och i morgon då, äntligen måndag, man får sitta på sin kontorsstol och sippa lite på sitt kaffe i lugn och ro.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Sådär är mina veckodagar, först springer jag som en skållad råtta mellan möten och luncher och försöker vara överallt och dessutom nätverka så mycket jag orkar. Sen ska det klämmas in sociala grejer hela kvällarna, gärna med lite träning/motion på toppen. Pust. Nä tacka vet jag helgerna så man hinner sova och tvätta och sånt.

2010-09-19 @ 17:59:10
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Mmmm, Victoria, känns att vi lever lite skilda världar (inkl. kylskåpsmotpolerna) men tur att vägarna korsas ibland. Har iaf sett Burn after reading gillade och planerar på Mamma mia men vill helst låta Malin delta.

2010-09-19 @ 19:10:53
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Catharina

Men Karin... du har ju helt missat det här med att söndagen är vilodag :o)

Kram och var rädd om dig!

2010-09-19 @ 22:05:11
Postat av: Ingrid

Oj oj oj, vad jag känner igen mig! Första koppen te måndag morgon på jobbet var ofta fantastisk och gav tillfälle till en djup utandning och äntligen fick man samla sig för en organiserad och kontrollerad dag :) . Jag sa till R igår morse just att tänk vad skönt att inte ha så mycket inbokat på helgen och känna att den blir lugnare än veckan, istället för tvärtom.

Bra fynd med benskydden!

2010-09-20 @ 10:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0