SinnesfridKan någon förklara varför ett inre lugn sänker sig när det ser ut som en mejeridisk när man öppnar kylskåpet? Har kanske något att göra med hur dålig man känner sig när det ekar tomt och man klämkäckt säger: "Idag kan man få vatten till middagen".

Obs att bilden inte är arrangerad utan mjölkkartonerna står alltid i snygga rader. Hade jag arrangerat hade jag nog lyft bort PepsiMax:en också. Men det är iaf bara Peter som dricker av den.

Kommentarer
Postat av: Fru C

Förr var frihet och sinnesfrid en fylld tank i bilen. Nu är det en fylld kyl! Sen blir det en nypumpad rollator...

2010-09-09 @ 21:50:26
Postat av: Ingrid

Imponerande!! Jag har bara sett en sådan kyl hos mina svärföräldrar förut och jag trodde de var de enda som hade det så.... SÅ ser det ALDRIG ut i vår kyl. Där är det alltid proppfullt och inknölat :) . Rörigt värre...

2010-09-09 @ 23:02:24
Postat av: Victoria

Oh my God! Jag tog en bild rakt in i mitt kylskåpskaos och la upp på bloggen, kan inte smälta viken ordning ni har, eller om det är jag som ha oordning. Kanske dumt, för tänk om socialen eller mamma eller nån kommer och säger att jag inte är kompetent nog att bo ensam?

2010-09-11 @ 10:10:02
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Catharina

Hej Karin!

Det har varit lite tyst från mig ett tag... i mitt nya höstliv är det mer promenader och sorterande av papper än sitta framför datorn :o)

Om jag ska erkänna så har jag kikat in här lite snabbt då och då men inte gett mig tid att kommentera, förlåt!Men denna fina kylbild kan jag inte låta bli att skriva något till... i vår familj är vi 4 pers och vi har 4 sorters mjölk, som också står i fina rader. Jag har slutat köpa hem en massa bra-att-ha, så nu är det lite bättre ordning i kylen och inte en massa burkar som man inte ser och inte vet att man har. Jag har blivit bättre på att planera och veckohandla efter sommaren.Kram Catharina

2010-09-12 @ 19:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0