På nudistbryggan

Som ni säkert sett ligger jag redan back på höstcyklingsutmaningen men det har sin förklaring - jag cyklade hem från jobbet en dag i ett par alldeles nya otvättade jeans, blev såklart lite svettig men hann inte byta kläder på ett tag av flera anledningar (one of those days, typ). I vilket fall som helst, när jag klev ur jeansen var jag skinnflådd på insidan av låren och fick vackert klä mig i mjuka tights ett par dar och att cykla var inte att tänka på. Och sen har det varit kickoff och annat som tagit tid.

Men idag tog jag en härlig cykeltur som träningspass. När jag cyklade utmed havet vid Ribban blev jag så himla sugen på ett dopp men hade förstås inte tagit med badkläder. Så kom jag på att det finns ju en nakenbadbrygga nästan ända nere vid Lagunen... den tar jag på vägen tillbaka! Jag hade hoppats att vara ensam men det stod några gubbar där. Jag brydde mig inte så mycket om dem utan hoppade snabbt ur kläderna. Två av gubbarna blängde lite irriterat på mig och pep in i buskarna; kvar stod en feminim leende yngling med ett glittrigt örhänge och den största "utrustning" jag sett... (och nu undviker jag ändå att glo folk i skrevet, men den här gick inte att missa). Han lutade sig behagfullt mot räcket och verkade njuta av att visa upp sig. Nu insåg jag att stället nog var ett tillhåll för kärlekskranka bögar. Jag la märke till att de hade liggunderlag och kuddar utlagda så jag hade kanske tur att jag slapp se något jag gärna låter folk ha för sig själv.

Hur som, vattnet var skönt och det var en perfekt liten simtur. I min lilla påse som jag alltid har med när jag cyklar finns en handduk i A4-storlek (ifall man skulle råka slå upp ett skrapsår eller få något kletigt på sig) så jag torkade mig på den bäst jag kunde innan jag hoppade i de svettiga träningskläderna. Yngligen hälsade artigt Hejdå med sin ljusa stämma,  och så cyklade jag hem.

Känns skönt att stoppa in 30 km i cykeltickern.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Haha! Ja nudiststränderna funkar tydligen ofta som kärleksnäste för bögar, Jag hamnade på nudistdelen av stranden i Mellbystrand under en promenad en gång, och banne mig om det inte stod en snubbe och runkade uppe bland sanddynerna. Han tittade nog på nåt under tiden också.

2010-09-12 @ 22:59:17
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jösses!!! Ja det är ju tur att du inte är blygsam Karin!! En riktigt rolig historia att berätta här och hemma fick du ju i alla fall på köpet! :-))

Men vad hemskt med det skinnflådda benet! Lät inget vidare alls, ingen kan säga att du inte tar dina utmaningar till det yttersta!

2010-09-13 @ 16:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0