Ny månad, ny ticker!

Så, nu har jag överskridit tiden för Sommarcyklingen, men underdrivit målet. Känns lite dåligt... men försöker att tänka att över 1000 km på 2½ månad ändå är bra.

Nu går vi mot mörkare tider och det kommer att bli svårare att få ihop kilometrarna, men det är väldigt roligt att fylla i på tickern, så jag har gjort en ny med lite hösttema:Den löper över 3 månader. Jag tycker att den där blåa påsen ska påminna om shopping! Det skulle vara roligt att shoppa loss lite. Väntar med spänning på veckans (eller nästa veckas, kanske) info om Lönerevision. Alla ni som har jobbat på BE skrattar lite nu. Har inte för höga förhoppningar och tur är väl det!!

Förresten, om jag har varit dålig på att uppdatera (ja, det har jag!) så har ni andra varit ännu sämre på att kommentera... får väl försöka att bli lite roligare/mer provocerande eller nåt.

Såhär såg vår- resp sommartickrarna ut, för er tabellbitare:

Jag hoppas att ni precis som jag ser den sköna balansen mellan plus på över och minus på nedre :-)

Kommentarer
Postat av: Fru C

Funderar på söndagsbrunch på The Lodge någon söndag framöver. Skulle vara trevligt om ni hängde på. Kanske för att fira lönerevisionen?? ;-)

Man kan cykla dit - men det är väldigt mycket uppförsbacke.

2010-09-01 @ 22:10:50
Postat av: Ingrid

Jepp, jag har haft dålig närvaro här de sista fem dagarna. Det får bli kvarsittning för mig kommande vecka som kompensation (kanske borde skriva två kommentarer per inlägg...), jag började ju träna på det nyss.

Jag tycker inte du ska känna något annat än stolthet och förnöjsamhet över allt det du verkligen HAR cyklat och inte lägga 2 sek till på att tänka på vad du eventuellt inte cyklade. Det var väl tufft att strecha målet så långt från början, du visste ju redan då att det var en nästan omöjlig uppgift att klara målet. Hatten av för alla 1000 km + som du avverkat!!!

Snygg hösttick!

2010-09-01 @ 23:48:30
Postat av: Victoria

Äh, lyssna inte på Ingrid, klart att du borde ha cyklat i mål ;-) En ticker där man shoppar sig i mål skulle jag också kunna ha, jag verkar vara bättre på det än på att cykla.Hälsningar från tabellbitaren

2010-09-02 @ 21:08:04
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0