Nöjeshöst

Ibland känns det lite motigt när sommaren är slut och det blir mörkare. Men just den här hösten är full av nöjen för mig!

Första helgen i oktober ska jag och stortjejerna åka till London och besöka Ingrid med familj! Det ska bli så kul! Jag har aldrig varit i London (mer än på flygplats) så det ska bli spännande. Julia var ju i Oxford förra sommaren så hon har turistat ordentligt i London och på hennes inrådan ska vi också besöka Oxford. Kata vill helst shoppa och jag hoppas att få umgås med Ingrid och familjen. Ingrid har bokat biljetter till oss till Don't stop believin' som är en musikal på temat Glee, på Wimbledon New Theatre.

Wimbledon theatre

Jag hade inte sett Glee innan men det hade Julia och Kata. Häromdagen såg vi piloten till serien och jag tyckte att det var lite mitt emellan Fame och Dead Poets Society. Kändes bra, alltså!

Sen, en vecka senare eller så, ska jag se Björn Skifs på Malmö Arena med "tjejerna" från jobbet. Kanske inte min älsklingsartist men en massa välkända låtar och kul att träffas utanför jobbet! Och vem vet, kanske kommer man att känna sig ung på nytt?

På Arenan

Sist, men inte minst, på alla helgons dag, har jag bokat biljetter till hela familjen minus Malin till Dr Jekyll & Mr Hyde på Stadsteatern (eller Malmö Opera som det ju heter nu för tiden). Tro det eller ej; både Julia och Katarina låter entusiastiska, och att Peter lät sig lockas till något kulturellt... Han hann inte mer än säga "OK, kanske det", så var biljetterna bokade!

Stadsteatern

Jag ser nu att jag även vill ha affischen!

Kommentarer
Postat av: Li

Jag vill också ha affischen! Och se föreställningen så klart =) kanske den fortfarande spelas när det är SM i Malmö så man kan klämma in den i julstressen =)

2010-09-20 @ 22:36:33
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Li

Jag vill också ha affischen! Och se föreställningen så klart =) kanske den fortfarande spelas när det är SM i Malmö så man kan klämma in den i julstressen =)

2010-09-20 @ 22:37:06
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Wow vilken härlig höst du har framför dig!! Jag har knappt hjärta att tänka på att du ska umgås med mie alls när du är här, när det är så kort tid och du inte har varit i London tidigare. Jag blir stressad bara av att tänka på det :) .

Jag hade jättegärna hängt med på Björn Skifs, det kan väl aldrig bli fel? Kram.

2010-09-20 @ 23:46:24
URL: http://franziengland.blogspot.com
Postat av: Fredrik Hammar

Hej!

Vad kul att ni bokat in hela familjen till Jekyll & Hyde hos oss. Såg att du ville ha affischen, vart vill du att jag skickar den?

//Fredrik Hammar

Projektledare Marknad

Malmö Opera

2010-09-27 @ 11:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0