Kortkort Takeoff-referat

Har varit i Åhus Strand på Takeoff (påminner rätt mycket om det jag kallar Kickoff men det skulle väl andas att det var något nytt).

Det var extremt välregisserat och proffsigt och jag som varit hyfsat kritisk till en del saker på företaget känner mig nu motvilligt lite upprymd och engagerad. Känns som att jag vill berätta mer i detalj om alltihop, men nöjer mig just nu med det som verkligen tog andan ur mig:

Äventyraren Johan Nilson berättade om några av sina expeditioner som en inspirerande föreläsning om att sätta upp mål och följa upp projekt, men mest av allt om att inget är omöjligt. Den första expeditionen han gjorde var att utan större förberedelse cykla från Stockholm till Afrika. Nåt år senare paddlade han kajak samma sträcka och till sist flög han den med en hemmagjord farkost typ gummibåt. En galning alltså, tänker man. Men så gled han över på äventyren som han gör nu; de ska t ex vara klimatneutrala, och plötsligt känns hans idéer så mycket större och mer seriösa. Ta en titt på SevenSummits och erkänn att det fascinerar. Han visade fantastiska bilder också. Det jag verkligen tog med mig av hans föreläsning var att skilja på drömmar och mål. Applicerbart på lite av varje i livet faktiskt.

Mina egna helgäventyr inskränker sig mest annars till härliga bad på natten i sällskap med kollegor och ett nästan ännu finare bad i morse, i strålande sol (denna gång med bikini på).

Men nu gör sig verkligheten påmind och vi ska ha gäster i kväll! Tur nog är inköpen gjorda men maten ska lagas och jag MÅSTE sova om jag ska klara kvällen. Fick bara 3 timmar i natt...


Kommentarer
Postat av: Fru C

...är nöjd att Herr C körde hem innan badandet...

2010-09-11 @ 13:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0