Den fantastiska räven

Så underbar film! Passar alla från 5 år och uppåt (förutom att det ex vi fick hem hade bara engelskt eller norskt tal, så gissa vem som fick läsa högt med olika röster i 1½ timme, men jag skulle ändå inte för allt i världen byta bort underbara George Clooneys röst mot en svensk! Men det var snack i högt tempo!!)

Ash och Robertson

Det är Roald Dahls bok som ligger till grund för denna fantasifulla stop motion-film. Vilka miljöer - både i grytet, i naturen och i avslutningsscenen - varenda detalj var fantastiskt välgjord, ner till de ojämna tänderna som trängs i rävarnas munnar. Läs gärna DN:s recension - den täcker in allt jag vill säga!

Jag själv hade otroligt stor behållning av filmen och ska nog se om den utan att läsa högt. 6-åringen och 8-åringen intill mig uppskattade den också, och nu tog 13-åringen den med sig på sleep-over hos en kompis.

Flera djur

Kommentarer
Postat av: Li

Det är en fantastisk film! Jonas och jag såg den när vi var i London förra hösten =)

2010-09-23 @ 21:29:56
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Den vill vi också se!!!

Vad då sleep over? Är era barn lediga?

2010-09-24 @ 00:33:59
Postat av: Karin Själv

Kata hade studiedag igår och inläst dag idag... härligt med långhelg. Men hon hade lite trist för det blev inget med dem hon bestämt med under dagen igår; desto roligare när en annan kompis ringde och ville att hon skulle natta över.

2010-09-24 @ 06:28:33
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0