Teknisk uheld

Idag har vi varit utsatta för något slags teknisk förbannelse...

Det första utspelade sig i morse efter att jag cyklat till jobbet: Peter fick inte upp garageporten med fjärrkontrollen. Vi har en specialnyckel som man kan använda i sådana fall men den lät sig inte finnas så tidigt på morgonen. Tur att jag hade cyklat så han kunde ta min bil till jobbet.

Katarina var jätteledsen när jag kom hem för hon hade råkat "avinstallera ljudet" i sin dator. Problemet landade såklart i mitt knä. Mycket riktigt, ljudenheten kändes inte igen, det gick inte att uppdatera den via Guiden ny maskinvara, jag kunde inte registrera supportcase på Packard Bells hemsida för jag kunde inte ange inköpsdatum i rätt format (och tror ni att man fick vägledning hur man skulle ange det? Jag provade alla varianter)

Och nu på kvällen gick det inte att få upp luckan till tvättmaskinen när tvätten gått klart.

Men Peter har köpt nya batterier till fjärrkontrollen (hjälpte inte) samt lokaliserat specialnyckeln, jag hittade till slut drivrutinen och kunde installera den, och efter att jag körde en andra centrifugering släppte lucklåset på maskinen.

I morgon, kan allt bara flyta då, kanske?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja, imorgon kommer ALLT gå bra! Själv ska jag jobba hemma i hopp om att få en massa gjort (istället för att bara gå på möten).

2010-10-13 @ 22:56:02
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

USCH! STACKARE! Sådant där finns det ju aldrig marginal för!

Tur att du är så teknisk Karin! Alla vet vi ju nuförtiden hur beroende vi är av all teknik.

Imorgon blir säkert en superdag :) !

2010-10-13 @ 23:50:06
URL: http://franziengland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0