Första julklappen klar!

Idag var jag på IKEA, egentligen för att köpa en hylla till Katarinas rum. Hon hade valt Expedit och till min glädje såg jag att den prissänkts från 599 till 399. När jag kom till IKEA insåg jag hur dåligt det var... de var naturligtvis alldeles slut. Men kanske skulle tag-själv-lagret fyllas på redan som i morgon. Får kanske vara där kl 10 och rusa mot lagerplatsen...

Hur som helst, ni minns nog att vi var på The Studio för ett tag sen, och tanken var att bilderna skulle bli julklappar till barnens mor- och farföräldrar. Men eftersom bilderna var så speciella ville jag låta dem välja själva trots att det förstör överraskningen lite. Jag visade dem hela bildserien och nu ville de utöver barnbarnen tvunget ha en av bilderna på mig... gissar att jag inte fastnar så ofta på bild då jag oftast är bakom kameran.

Nu köpte jag i alla fall ramar med plats för 3 bilder (barnen) samt en lite gammaldags ram för mitt foto. Dessutom köpte jag några stora ramar för ett foto var på barnen att ha här hemma. Fotona på barnen ska förstoras men för mitt foto blev det lagom med den vanliga papperskopian (för 2 kr) som jag redan hade gjort för föräldrar och svärföräldrar att välja ifrån. Såhär blev det:


inramad

Jag ser att blixten blev lite ful men jag gillar stilen på ramen och det är riktigt juste att IKEA skickar med riktiga passepartouter trots att ramarna är så billiga. Den här bilden ska mina föräldrar få - svärföräldrarna valde samma bild men ytterligare inzoomad variant. Föräldrar och svärföräldrar är inte ofta här på bloggen så kanske att ramvalet blir en överraskning i alla fall!

Kusin Tina, hoppas att du ser vilket smycke jag valde för fotograferingen...

Jag medger att jag är mycket nöjd med att redan ha två julklappar på plats. Jag känner mig också lite pysslig efter att ha klippt till fotot och klämt fast bakstycket på ramen igen. Ärligt talat har jag en julklapp till, men den är till en flitig läsare så den kan jag inte berätta om. Och den är inte från IKEA.Kommentarer
Postat av: Jennie C

Wow! Vilket bra foto, du är ursnygg! :-)

2010-10-24 @ 08:59:25
Postat av: Ingrid

Fotografiet är absolut absolut FANTASTISKT!!! Du blir ofta väldigt bra på bild, men detta är faktiskt det finast kort jag sett på dig! Jag gillar hur du ser ut och hur du står och hur det svarta och vita gör det så stilrent. Ramen till är helt perfekt.

Jag skulle vara jätteglad över ett sådant foto på mig. Kul när proffsen visar varför de är proffs!

2010-10-26 @ 17:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0