Mycket för pengarna

Ofta tycker jag att man blir av med en tusenlapp när man bara skulle plocka upp några liter mjölk på Malmborgs, men idag blev det andra bullar (i dubbel bemärkelse). Titta vad jag fick för 120 kronor:

glutenfritt för hela slanten

Och allt är ur det dyra glutenfria sortimentet dessutom! 3 produkter var restnoterade så det blir lite påfyllning för samma peng. Lustigt nog är det en förpackning av allt, utom kanelbullemix som kom x 4. Inte Kata emot, gissar jag.

Detta är en provleverans så ska man välja ut sina favoriter och sen beställa dem man tycker bäst om för det kommande året. Varannan månad får man hämta ut en laddning för 120 kronor, ända tills barnet fyller 20. Det är tydligen ovanligt generöst här i region Skåne.


Kommentarer
Postat av: Karin Själv

Lättlurad! De 4 likadana paketen med kanelbullar på var inte kanelbullemix utan mjölmix. På baksidan finns ett recept på vitt bröd på svensk/norsk/danska, ett på kanelbullar på finska och ett på loaf på engelska.

2010-11-22 @ 20:52:52
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

WOW, så bra! Tänk vad fantastiskt att hjälp finns när man behöver den. Jag fattade först ingenting när du sa att du fått allt det där för 120 kr. Undrade hur det kunde vara SÅ billigt :) . Kram.

2010-11-22 @ 22:26:34
URL: http://franziengland.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Ja, detta är en läkemedelsförmån som administreras via Region Skåne och Apoteken. Det trista med billigheten är ett det bygger på att man ska baka mycket själv! Jag hade inte haft något emot lite fler av Sempers utmärkta bake-off produkter, till exempel. Tur nog har jag en glutenfri bagare på nära håll (barnets mormor) som nog kan lockas att ställa upp även med bakning. Annars är hon specialiserad på barnpassning.

2010-11-23 @ 06:26:12
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag tror att det var något liknande när Johan inte tålde mjölk och vi fick köpa en speciell "välling" på apoteket. Vi fick kanske något bidrag till den, men jag minns inte säkert.

Lyxigt att ha såväl läkare som bagare och barnskötare i familjen ;-) .

2010-11-23 @ 09:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0