Happy belated Halloween!

Jag missade att det var Halloween förra helgen - trodde att det skulle vara nu... och hann inte karva ut pumpan i tid. När jag insåg mitt misstag tappade jag sugen.

Men Peter, som var hemma med Malin idag, lät sig inte avskräckas. Han ville gärna skära ut pumpan och jag fick ta fram mitt carving-set som jag vann från dig, Victoria - minns du - under Route66:s finaste stegtävlingsdagar?

amerikanskt set

Köpt i USA, förstås!

Malin fick välja motiv och tog häxan, skymtas precis under fartyget. Såhär fint blev det (men en arm gick av!):Väldigt svårt att fota i mörkret.

Mest överraskade Peter ändå med att ha rostat pumpafröna innan jag kom hem:Goda!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Visst minns jag! Tänkte faktiskt på det när jag såg en pumpa häromdagen, undrade om du använt det :-) Du vann det för att du gått mest (eller möjligen näst mest, efter mig) under en helg eller så under de där 10 veckorna. Jag fattar inte hur vi orkade, galenskap på hög nivå. Men är det tävling så är det!

2010-11-05 @ 21:37:57
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Visste inte ens att det fanns pumpkin carving set! Men blev inte förvånad när du berättade om att det var från USA, såklart de behöver det där.

Vi brukar också ta hand om kärnorna, men i år slängde R ut dem till tjejernas besvikelse, man kan ju dock inte vara duktig jämt.

Häftig bild på pumpan!!!

2010-11-07 @ 13:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0