Väninnan - Rapport från Rosenbad

Väninnan

Jag erkänner direkt - jag laddade hem (betalade givetvis!) den här boken nästan bara för att det var Katarina Ewerlöf som läste. Hon har en så skön röst att lyssna till.

Boken tar sin början med dramat på NK som jag tror att vi alla minns med fasa. Hur kunde den fantastiska och duktiga Anna Lindh möta sitt öde genom en sån galning? Det var alltså författaren som var med och bevittnade mordet och som nog inte kan bli fri från självanklagelserna.

Men sen backar Eva Franchell skickligt klockan sisådär 10 år och berättar en historia som alla borde få höra; om hur det går till i maktens korridorer, på gott och ont. Jag har nu blivit bekant med både Göran Persson, Mona och Paggan (Leif Pagrotski) och många många fler. Det måste ha varit frestande men Eva Franchell nedlåter sig inte till direkt förtal. Ibland tror jag att fakta räcker långt för att ge en bild...

Mycket intressant! Undrar bara vad jag ska få lyssna på nu under cykelturerna? Fågelkvitter kanske?

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Åh den har jag hört om, den har ju debatterats en del på TV och jag skulle gärna läsa den och behöver ingen draghjälp av bra uppläsare :) . Kul att höra att du gillade den.

2010-05-11 @ 09:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0