Undrar ni varför det är så kallt?

Tycker ni också att det är oförskämt kallt ute igen? Jag kan då avslöja att det exakt sammanfaller med att vi stänger av värmen här hemma för att det verkar så fint och soligt.

Inte för att jag tänkte vara ute mitt i natten på torsdag, men kanske vid 7 eller så:

onödigt kallt för att vara maj

Jag har ändå lagt av med strumpor och det är inget beslut man tar tillbaka hur lätt som helst. Tack och lov är värmen påslagen igen och det är lite ljummet på badrumsgolvet. Nu, försöka sova trots att jag måste upp vid en ovanlig tid, 4.45. Brukar sova oroligt då.

Kommentarer
Postat av: Catharina

Jag sitter och fryser när jag läser att du lagt strumporna! Imorse hade jag handskar på mig när jag gick med barnen till skolan... så strumporna har jag på mig ett tag till! Jag är så frusen av mig!!! Och maken vågar inte stänga av värmen än :o)Kram

2010-05-04 @ 11:04:13
Postat av: Victoria

Och jag har planterat och sått utomhus. Jaja, fryser det ihjäl så gör det. Eller så lägger jag över den där fiberduken som jag fortfarande inte har hämtat :-)

2010-05-04 @ 18:25:48
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: KarinSjälv

Jag höll på att frysa ihjäl på hemcykling från Malmö C, i tunna vårjackan, utan strumpor och handskar, trött och småförkyld. I morse verkade det så fint! I morgon får det bli bilen tror jag. Måste vara lite snygg tycker jag på ett viktigt möte och så sparar jag ju tid på ytterligare en stressig dag...

2010-05-04 @ 22:03:15
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag instämmer med C, skulle absolut inte lägga strumporna ännu. Tycker det är SÅ kallt och har också dragit på värmen i huset igen.

2010-05-07 @ 09:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0