Söndag igen

När jag såg väderleksprognosen för helgen tänkte jag "Bra, då får jag fixat lite inomhus" när inte solstolen lockar till lättja... men tji fick jag. Har inte blivit ett smack gjort.

En förkylning har gjort mig extra trött och så har väl allt kring 13-årsuppvaktningen också kostat på. Igår sov jag en skön eftermiddagslur men var ändå lite trött på kvällen när vi var bortbjudna till Höllviken. Peter och jag har nu bestämt att föra bok över vem som kör hem när vi är borta för att slippa ta diskussionen på vägen dit. Igår blev det Peter som fick ta det iaf. Helt ärligt kör Peter oftast. Det var en mycket trevlig kväll hos Peters kusin med familj.

I morse sov jag till halv nio och var sen igång att förbereda för dagens motionsevent - 32 km cykling med glada LC-tjejer - en från Malmö och 2 från Landskrona. Victoria fick hoppa av i sista sekunden pga sjuk syster trots att hon handlat gelsadel... men vi ska cykla en annan gång! Brudarna dök punktligt upp kl 10. Det var en liten aning överraskande att Landskronatjejerna dök upp på riktiga proffscyklar och i äkta cykelmundering. Själv kör jag med gamla tantcykel och urtvättade joggingbyxor utan på blöjbyxorna. Vi cyklade min vanliga långrunda N Hylliev - Bunkeflostand - Lernacken - Sibbarp - Ön - Limhamnsfältet - Ribban - Västra Hamnen där det blev fikapaus, och så hem igen, via gamla Bellevue. Vi cyklade ganska lugnt, ca 17 km/h mot vanliga 20-23. Så det kändes bara skönt när vi var tillbaka och vi hade nog kunnat ta en bit till. Jag var mest nöjd att med mitt bristfälliga lokalsinne kunnat lotsa dem rätt utan Peter som navigatör.

Sen var det uppfräschning innan mor- och farföräldrar kom för att fira Kata. Jag hade redan igår hämtat en tårta på Lilla Glassfabriken så det var bara lite dukning och kaffekokning.

Italiensk vanilj- och chokladglass, hallonsorbet på marängbotten

Så nu hoppas jag på en
* pigg&frisk
* kort
* solig
arbetsvecka.

För snart är det helg igen och då väntar nya projekt.


Kommentarer
Postat av: Victoria

Snygg tårta! Och bergis minst lika god som snygg med tanke på ursprunget. Hoppas vi kan få in en cykeltur i helgen, och/eller t o r Lilla Torg på onsdag.

2010-05-09 @ 19:42:47
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Vad trevligt med en LC-cykeltur!! Här har vi avverkat ännu ett lyckat barnkalas.

2010-05-09 @ 23:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0