Som en sommardag

Idag var väl nästan första dagen det kom varma pustar när jag cyklade hem från jobbet. Härligt.

Dessutom lite bra grejor:

Jag har haft en väldigt jobbig dispyt med Tele2 där jag av misstag blivit kund (alltså, jag funderade på att byta till dem men meddelade nej tack innan ångertiden gått ut och sen dess har jag ändå blivit porterad ett par gånger och fick nu till slut en faktura (281:-) på något jag inte beställt. Jag har bråkat med oförskämda kundtjänst några gånger men gav mig inte utan propsade på att få tala med någon med mandat att makulera fakturan.) Igår skrev jag ihop ett surt brev som jag just lagt i Utgående post på jobbet när jag faktiskt blev uppringd och fakturan makulerades utan krångel och jag fick ett bekräftelse-sms på det. Skönt. Och jag kunde fiska ut det sura brevet innan det gick iväg. Men jag ska omgående byta mitt mobilabonnemang också för Tele2 verkar helt oseriösa.

Malin hade fått en stor böld på halsen och eftersom hon inte varit sjuk i övrigt var det inte självklart kopplat till en infektion. Jag var med henne hos doktorn häromdan för att ta prover för att utesluta andra värre sjukdomar, och det visade sig "bara" vara streptokocker så hon ska få antibiotika.

Victoria hörde av sig på seneftermiddagen och undrade om jag skulle med på promenad eller cykeltur. Jag ville förstås helst cykla så det blev dryga 1½ timme och 29 km, på villovägar genom olika delar av Malmö. 45 km totalt idag. Bra, då jag lät cykeln stå må-ti och ska ta bilen även i morgon. Det var en trevlig pratstund dessutom! Nästa gång tar vi med fikakorgen, och snart nog baddräkterna, hoppas vi!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja, en kaffepaus i gräset hade varit schysst grädde på moset. Och skönt för rumpan :-) Tack för sällskapet!

2010-05-20 @ 22:22:24
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

När du berättar om mysiga cykelturer med picknickkorg och baddräkter, då längtar man till sommaren =)

När är det Vätternrundan? Ser att du inte har långt kvar på din "trampmätare"

2010-05-20 @ 23:22:05
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Jepp, snart i mål! Det har faktiskt gått lättare än jag trodde. Kunde alltså satt ribban lite högre :-)

Tjejvättern går den 12 juni. Och yes, längtar till sommmar!

2010-05-21 @ 06:13:39
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Tele2

Hej Karin,Det gör mig uppriktigt ledsen att läsa att ditt ärende hanterats undermåligt samt att du blev bemött på ett oprofessionellt och nonchalant sätt. Jag hoppas att allting har ordnat sig nu, i annat fall är du välkommen att kontakta mig direkt så besvarar jag gärna dina frågor. Jag beklagar än en gång det inträffade. Vi vill gärna behålla dig som kund och vi hoppas att du en dag överväger att byta till oss på Tele2.Med vänlig hälsning,Alan Kocevic, Tele2.

2010-05-21 @ 17:54:53
Postat av: Ingrid

SÅ duktig du varit med cyklingen!! Jag tycker inte du satt ribban før lågt! Det ær væl kul nær man når sina mål, man behøver ju inte alltid utmana sig till yttersta grænsen.

WOW att Tele2 scannar internet så att de direkt sett ditt inlægg och svarat personligt till dig. Stor eloge till dem måste jag sæga!

2010-05-22 @ 02:12:52
Postat av: Karin Själv

Nope, denna ambitiösa upprättelse kompenserar inte för att jag behövt bli riktigt förbannad och t o m höjt rösten och svurit till kundtjänst (ni hör hur de retat upp mig). Det är klart att inte alla på Tele2 är oförskämda men de borde inte ha en enda i frontlinjen som beter sig på det viset - det är helt klart deras företagsidé att göra det riktigt svårt att häva en felaktig faktura. Notera även http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1648556 Men fenomenet som sådant, att de hittar mig så snart efter att jag postat mitt inlägg, intresserar mig.

2010-05-22 @ 07:20:37
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0