Snart arbetsvecka igen

Ytterligare en helg som bara flaxat iväg. Tiden går så himla fort och just maj, som kan vara så underbart skön, får man sällan tid att njuta. Men idag var det precis så skönt som det kan vara på vår läiga altan. Termometern (på norrsidan) visade 11 grader, men på altanen kunde man ligga i bara linne och uppkasad kjol och läsa, och hoppas att den blåvita färgen på benen snart ska skifta i beige, så att man kan ha sina kortare byxor.

Jag här även dragit upp sisådär 200 maskrosor så det känner jag mig nöjd med. Jag är mindre nöjd med att det knappast blivit någon cykling eller motion i övrigt heller...

Veckan som kommer kommer att inledas med VAB (halvdag) för min del, boksluts- och övertidsvecka för Peter, div. inhopp av den äldre generationen för att undsätta oss när jag ska till Göteborg och Peter måste jobba. Malin har haft feber till och från och varit ganska hängig (lugn) och Katarina är tjock i näsan och har ont i ett öra.

Jag har redan planer för VAB-förmiddagen, t ex lämna in cykeln på reparation, följa upp lite viktiga telefonsamtal och hämta ett paket på Posten (jag menar Preem). Man hoppas att lilla sjuklingen snällt ska ligga pall i soffan.

Nu är Peter på fotboll (MFF-Trelleborg) och ska sen hem och kasta i sig lite mat innan han ska på säsongen sista hockey (detta har han sagt de 3 senaste söndagarna...)

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Varje gång man ska skriva en kommentar här måste man skriva en säkerhetstext (måste man göra det varje gång hos mig också...??). Nu har jag i alla fall konstaterat att de är generösa, det gör inget om man skriver fel på en bokstav, det godkänns ändå. Intressant!

Nåväl, angående ditt inlägg. Bra att kunna utnyttja VAB-dagen till något vettigt i alla fall och inte bara sitta och stressas av allt du borde gjort på jobbet.

200 maskrosor låter som en hyfsad kompensation förutebliven cykling tycker jag. När vi var barn fick vi 1! krona per hink maskrosor vi plockade. Det var inte mycket men ändå tillräckligt för att vi skulle göra det, ända till kusinen som var 10 år äldre kom på besök och coolt sa "1 kr, skulle jag ALDRIG gör för så lite pengar!".

2010-05-07 @ 09:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0