Säkert sommartecken

Ytterligare ett säkert sommartecken - jag har börjat notera hur mina fötter ser ut. Jag har redan haft säsongens första nagellack på tånaglarna (ska nog lägga på nytt i helgen) och igår köpte jag ett måste för sommarsäsongen:

Compeed nattkräm

Compeed nattkräm - inte att förväxlas med Apotekets egen fotkräm i liknande färgschema. Jag lovar, hur trista hälarna och fötterna än ser ut, efter 3-4 kvällar med denna kräm är de som nya! Dock, gå inte ur sängen några timmar efter att du smörjt in dig, om du inte har mattor överallt. Halkrisk! Funkar även på sträva armbågar till exempel.

Det var Ingrid som rekommenderade den till mig första gången under devisen "Köp krämen med det högsta literpriset". Så himla dyr är den inte ändå, typ 70 kr och varar precis en hel säsong om man glömmer att smörja bland. Jag tackar för tipset!

Och Tara håller med mig.

Kommentarer
Postat av: Fru C!

Undrar just om Apoteket kommenterar detta inlägg? Jag är för gammal för sociala medier. Jag hänger inte med (där heller).Intressant social iakttagelse gjorde jag nyss när jag gick sista rundan med hunden (23.00) och mötte en (annan) fredagsvinsförfriskad granne. Han pratade (ännu) slirigare än jag och ramlade baklänges när han satt på huk med hundarna (DET gjorde inte jag!). Den intellektuella diskussionen hördes garanterat in i närmaste hus i vilket nya ägare flyttade in i veckan. Vad ska de tro?

2010-05-21 @ 23:41:52
Postat av: Ingrid

Ja, jag ær fortfarande lika førælskad i denna kræm :) . Så kul att Tara testat den med samma resultat! Nær du skrev att "Tara høll med" blev jag hel førvirrad och undrade om "min" Tara verkligen hade hittat hit, ha ha. Men "min" Tara ær ju amerikan och bor i Hamburg..., insåg att jag varit borta længe från Sverige nær jag inte direkt assosierade Tara med tidningen...

2010-05-22 @ 02:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0