På begäran

Jag fick mig en gliring om att jag var snabb att uppdatera varje cyklad kilometer men andra delen av utmaningen, gå ner 10 kg, hade man inte sett så mycket av. Inte konstigt - det har inte utvecklat som jag tänkt, att kilona skulle rasa av mig utan ansträngning utöver cyklingen. Det är då mycket roligare att rapportera cyklade kilometer! Men lite skillnad har det gjort, kanske inte främst på vågen utan kilona har väl omfördelat sig lite. Jag borde ha använt måttbandet också så kanske jag hade känt mig lite mer motiverad på den fronten.
Fast nu på tickern, tycker jag ändå att det ser ganska bra ut! Den där nyckelpigan är ju nära mitten. Trist nog är det så att när man uppdaterar tickern, uppdateras den överallt där man använt den. Man kan alltså inte se hur utvecklingen varit vid olika tidpunkter. (jo, man kan extrahera ett diagram över tid, kanske tar det med nästa gång).

Och nu är cykeln tillbaka, med ny fälg och bytta ekrer, och jag är 850 kr fattigare. Vågar inte cykla idag för jag är ganska förkyld. Hoppas som Victoria att kvällens bastu + kallbad ska bota mig. Men först, en arbetsdag då jag hoppas få sitta på min stol och göra mitt jobb, för en gångs skull.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

3,6 kg är INTE dåligt! Kvinnor i vår ålder har svårt att gå ner i vikt hur duktiga vi än är!

Låter som en tuff medicin med kallbad mot förkylning, nästan på gränsen till dumdristigt, men vad skulle stoppa dig?!

2010-05-07 @ 10:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0