Liten utflykt i sikte

Avdelningen ska på utflykt, utomlands t o m. Vi ska nog kraftsamla lite, teambuilda, tävla och workshoppa och sådär, och sen blir det väl mat och dryck och lite partystämning, hoppas jag, på kvällen. På andra dagen ska vi besöka ett företag utanför Köpenhamn som vi samarbetar en hel del med.

Nåväl, bilarna avgår 8.30 i morgon till Agersø, med 200 bofasta, på bortsidan av Själland. Vi ska bo på Kro och det verkar riktigt mysigt. Väskan är redan packad och optimist som jag är har jag packat med baddräkten. Vi bli ca 20 personer; de flesta övernattar men någon är bara med en av dagarna. Mest är det trevliga avdelningen; programmerare, testare och jag, men också en del nyckelpersoner från andra avdelningar.

Så jag får försöka klara mig utan Internet i sisådär 36 timmar. Ska väl gå. Nu strax, cykeltur med Victoria och kanske Cilla. Solen kom tillbaka och det ser riktigt skönt ut. Svärmor stod för söndagsmiddagen så det finns kalorier att motionera bort.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Åh vad jag önskar att vi hade kunnat cykla 5,5 mil ikväll! Men de planerade 2-3 lär räcka innan klockan blir för mycket.

2010-05-23 @ 20:43:44
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ser underbart ut och ni får säkert uppleva det bästa från Danmark! Njut!

2010-05-25 @ 13:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0