Kristi Himmelsfärdscykling

Victoria missade söndagens cykling med ett gäng LC-tjejer men ville gärna göra det en annan gång. Sagt och gjort - långledigheten inleddes med en 34-kilometersrunda (40 km för Victoria som skulle hit och hem också). För första gången i världshistorien låg jag ett halvt steg före Victoria i något - en vinnarskalle av stora mått. Nu var detta ju ingen tävling heller utan lite motion i största allmänhet. Men nånstans kändes det bra för mig att allt det där cyklandet burit frukt och jag kände mig ganska oflåsig och opåverkad efter rundan. Kunde faktiskt cykla ytterligare 9.4 km en liten stund senare när Malin skulle hämtas hos mina föräldrar.

Jag hoppas på mersmak för Victoria och att det blir fler rundor. Kanske med fikakorg till och med. Nu fick stamstället för mina cykelturer, EH i VH, ställa upp.

Med sämsta tänkbara förväntningar på helgvädret kändes det faktiskt ändå rätt OK idag, inget regn och inte så mycket vind. I morgon kanske det blir lite sol rentav?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Jupp, en väldigt otränad vinnarskalle :-) Jag är nöjd att jag inte saktade ner dig ännu mer. Och bra att det inte var alltför jobbigt, jag fick absolut mersmak!

2010-05-13 @ 16:35:02
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0